חייבת עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייבת עזרה
    נועה
    03/01/2014

היי דוקטור יש לי תינוקת בת 4 חודשים שכל היום היא לא רגועה בכלל רוב היום היא בוכה חשבתי שזה יעבור בגיל 3 חודשים אבל זה רק מחמיר אין לנו סדר היום כל הזמן אני ובעלי צריכים להיות סביבה ואיתה כי אחרת היא בוכה ומתחילה לדבר בעצבים והיא לא מפסיקה אני ובעלי נורא מתוסכלים זה גורם להמון ריבים אין לנו מנוחה היתי לפני 3 חודשים אצל 2 רופאים אמרו לי שזה גזים אבל זה ממש לא נראה לי כמו גזים היא רוצה שכל היום רק נרים אותה וכואב לנו כבר הגב כל היום עם האצבעות בתוך הפה ויוצא מלא רוק פולטת מדי פעם לסירוגין אוכלת לאחרונה 180 כל 3 וחצי שעות מטרנה. מה אתה מציע לעשות ???יש בדיקות רפואיות שעלי לבצע ? אם כן איזה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייבת עזרה

הוספת תגובה

• חייבת עזרה - תגובה

ד''ר אבישי קרן
    07/01/2014

לינוי שלום.
    אני מציע לפנות לרופא ילדים שאת סומכת עליו שיבדוק את הילדה מכף רגל ועד ראש. ישמע בפירוט מתי היא עצבנית/ אי שקט. מה מהרגיע אותה? האם זה מלווה בהקאות / חום/ שלשול. האם זה קורה אחרי אוכל? לפני אוכל? האם הפליטות מייד אחרי האוכל, או לאחר שיעול. האם מתקשה לנשום? האם מנוזלת? והאם..האם...האם..
    יש הרבה מה לשאול ולבדוק.
    התלונה של "אי שקט" היא גדולה מאוד, ודורשת בדיקה של הילדה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה