שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    אני
    23/04/2014

שלום.
    בני בן שבעה חודשים, תינוק ערני וחייכן, מדי פעם כמה פעמים ביום הוא מזיז את הראש מצד לצד במהירות לפעמים עם כל הגוף(ידיים רגליים) לי זה היה נראה קצת כמו גרייה עצמית יכול להיות? אחר כך הוא צוחק או בוכה, יש לציין שהוא עושה את זה כבר לפחות חודשיים+ לא כל פעם באותה תדירות. מה זה יכול להיות? זה מצריך בדיקה?
    אודה לך על תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• מוסיפה פרטים...

אני
    23/04/2014

לעיתים הוא מרים את הראש כלפי מעלה וגם את העיניים לא בדיוק מגלגל אבל האישונים כאילו עולים ללמעלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוסיפה פרטים... - תגובה

ד''ר אבישי קרן
    23/04/2014

שלום רב.
    ממה שאני מבין משאלתך, את מבררת האם מה שאת רואה נחשב תקין, וזה מהווה חלק משלל התנעות הרצוניות של ילדך, או האם מדובר בפירכוס (תנועות לא רצוניות)?
    אני ממליץ לך לצלם את האירוע בוידאו/פלאפון, ולהראות לרופא. + בדיקה אצל רופא הילדים.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה