ויטמין d וברזל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ויטמין d וברזל
    ר
    25/06/2014

שלום,
    ביתי בת שנה וחצי ועד עכשיו אני נותנת לה ברז וויטמין d אף גורם רפואי לא אמר לי להפסיק עד עכשיו. כמובן שהיא מטופלת ונמצאת במעקב לפי הנדרש.
    האם להפסיק? האם זה שקיבלה עד כה את המינון של שתי טיפות ויטמין d ושש טיפות ברזל יכול לפגוע בה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ויטמין d וברזל

הוספת תגובה

• ויטמין d וברזל - תגובה

ד''ר אבישי קרן
    10/07/2014

שלום רב.
    ההמלצות בארץ הן ברזל עד גיל שנה וחצי 6 טיפות. ולבצע ספירת דם בגיל 9 חודשים כדי להעריך האם יש חסר ברזל והאם יש צורך בתוספת.
    ויטמין D - עד גיל שנה.
    לא נגרם כל נזק אם נותנים את התרופות הללו גם אחרי הגיל להן הן מיועדות.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטרפת לשאלה על ויטמין D

שרי
    10/07/2014

אני נותנת בהמלצת האחות ויטמין D (של טיפטיפות) 2 טיפות ביום - האם המינון נכון והאם באיזשהו שלב צריך להעלות אותו..תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטרפת לשאלה על ויטמין D - תגובה

ד''ר אבישי קרן
    11/07/2014

המינון נכון.
    לא מעלים אותו.
    מפסיקים טיפול בגיל שנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה