שאללה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאללה..
    בלה
    16/07/2014

שלום ד"ר בני בן חמישה חודשים נורא עצבני בזמן אוכל בזמן שסתם שוכב במיטה תמיד דורש תשומת לב היינו אצל רופא ילדים ואמר ששיניים מתחילות לצאת ונתנה מרשם לטיי ג'ל אך לא עוזר וזה באמת נראה שזה שיניים יש לו שתי סימנים לבנים למטה בחניכיים אני משדרות ונורא מפחדת לצאת איתו שוב לבדיקה בגלל המצב הביטחוני אני לוקחת את בד החיטול שלו ונותנת לו לינשוך לי את האצבע שזה מאוד מרגיע אותו ורופא אמרה שאפשר לקחת מים פושרים אם מי סודה ולנקות לו את אזור החניכיים וזה כן מרגיע אותו יש עוד דרך כלשהי לעזור לו? ולהקל עליו? גם יש ירידה משמעותית בכמות האוכל. תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאללה..

הוספת תגובה

• שאללה.. - תגובה

ד''ר אבישי קרן
    22/07/2014

שלום רב.
    אפשר להשתמש בנשכן/מוצץ, בטיג'ל.
    אם הוא ממעט באכילה - יש צורך בבדיקת רופא כדי לודא שהוא לא מתייבש. עקבי אחר השתן בטיטול והתנהגותו, כדי להעריך התייבשות.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה...

בלה
    23/07/2014

חוץ מהאוכל תמ"ל ומוצקים גם מקבל מים
    ושותה בכיף מים.
    לא נראה לי שיתייבש...טיטולים מלאים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה