הזנה חלקית מבקבוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזנה חלקית מבקבוק
    דיאנה
    21/04/2008

שלום, הבת שלי בת 5 חודשים. נולדה במשקל 3600. היום שוקלת כ- 9 קילו ואורך כ- 68. ניזונה מהנקה בלבד עד לשבוע האחרון. כיום (יצאתי לעבודה) מקבלת פעמיים ביום חלב אם שאוב מבקבוק. לעיתים "דורשת" כמות של יותר מ- 200 מ"ל (אפילו 240). האם זה בסדר? האם זה לא יותר מדי? האם כדאי להגביל?

נ.ב. כשאני שואבת בעבודה, יוצא לי 200 כל פעם.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזנה חלקית מבקבוק

הוספת תגובה

• תשובה לדיאנה

ד''ר הדר ירדני
    21/04/2008

שלום דיאנה,
    אין ספק שהיא עלתה מאד יפה במשקל.
    הצריכה שלה כרגע היא 120-150 מ"ל לק"ג. כלומר בין 1000 ל - 1300 ליום. עשי חשבון של מספר ארוחות ותראי כמה צריכה בכל ארוחה.
    בברכה, הדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזנה חלקית מבקבוק

דיאנה
    22/04/2008

העלייה הזאת לא צריכה להדאיג אותי (אני קצת מודאגת מהשמנת יתר)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לדיאנה

ד''ר הדר ירדני
    22/04/2008

שלום דיאנה,
    כרגע לא הייתי עושה דבר. בהמשך כשסדר היום יותר קבוע מבחינת ארוחות, ויש יותר תנועה, זה בדרך כלל מסתדר.
    בברכה, הדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה