מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחיים אדומותElena22/04/2008
שלום, התינוקת שלי בת 8 וחצי חודשים , מאז גיל 3 חודשים יש לה לחיים אדומות ויבשות.
בהתחלה חשבנו שזה בגלל המזגן אך היום כבר כחודשיים אנו לא מדליקים אותו.
היא אוכלת מטרנה מגיל 3 שבועות ומגיל כחצי שנה פירות ומרקים.
האם יכול להיות שהיא אלרגית למטרנה? האם כדאי לעבור לסימילק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשוב לאלנה
ד''ר הדר ירדני22/04/2008שלום אלנה,
האם ניסית למרוח את העור בקרם לחות היפואלרגי? נראה לי שיכול לעזור.
קשה לי להאמין שהבעיה היא אלרגיה לחלב.
כדאי להראות לרופא ע"מ להיות בטוחים.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחיים אדומות
Elena23/04/2008אנחנו מורחים בקרם -דרמסילק. וגם היינו אצל רופא. הוא אמר שזה לא אלרגיה.
אבל בכל זאת רציתי לקבל יעוץ. מה יכולה להיות הסיבה ללחיים אדומות ויבשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיציאות
Elena23/04/2008שאלה נוספת:
שלום,
לאחרונה יש לה יציאות 4-5 פעמים ביום כשלפני כן היו 1-2 פעמים ביום. וכל פעם הסוג והצבע שונה.
לפעמים היציאות באים בגרגירים יבשים מאד צבע כהה יותר מהרגיל. ולפעמים כמו משחה. האם זה בסדר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאלנה
ד''ר הדר ירדני23/04/2008שלום אלנה,
היציאות קשורות בכלכלה. לא נראה לי שיש מקום לדאגה. את לא מתארת חולי או תלונות נוספות הקשורות בשינוי היציאה כמו הקאות, חום פריחה או כל עיה אחרת. נשמע כמו שינוי שקורה לעיתים הנובע משינוי בכלכלה.
לגבי האודם בפנים, יתכן באמת שמדובר רק ביובש, כדאי לשמן הרבה - בקרמים היפואלרגיים ושמן אמבט.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)