מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוקת שלא אוכלתת.25/01/2015
בעוד שבוע הבת שלי תהיה בת 4 חודשים. היא נולדה פגה בחודש שמיני. עד לפני שבועיים היא אכלה נהדר כל 3-4 שעות בקבוק. מעולם לא הנקתי אותה. משום מה לפני שבועיים היא החלה לעשות הפסקות מאוד גדולות בין הארוחות למשל אם היא אכלה בשעה 4:15 בבוקר, היא אכלה שוב ב- 12:30. אני מנסה כמובן לתת לה אוכל בזמנים והיא לא מוכנה בשום אופן לאכול. היא אכלה וגמרה בקבוקים של 140 cc ועכשיו היא משאירה 50/40/20 cc לפעמים ובשום אופן לא מסיימת בקבוק. הבית מחומם ואני מפחדת שהיא תתיבש. היא חייכנית, חיונית, ללא חום, לא בכיינית, לא נראה שמשהו מציק לה. לקחנו אותה לרופאה, היא בדקה אותה ולא ראתה כלום. העניין הזה ממשיך ואתמול למשל היא אכלה רק 3 בקבוקים במשך היום וכאמור אכלה רק 2/3 ממנו. היא פולטת אבל לא כמויות גדולות וגם לא תמיד. היא עלתה 200 גרם מאז ששקלנו אותה ב- 29.12, כששקלנו אותה אצל הרופאה לפני שבוע.אנחנו מודאגים מאוד כי היא הייתה אוכלת נהדר ומסיימת בקבוקים בלי שום בעיה. היא דוחפת הרבה את היד לפה, האם יש קשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוקת שלא אוכלת - תגובה
ד''ר אבישי קרן29/01/2015שלום רב.
אני מבין שהיא ממשיכה לעלות במשקל, והתנהגות תקינה, נותנת שתן.
קרוב לודאי שזה כלום, אבל רצוי להמשיך מעקב רופא מטפל.
בהצלחה ורפואה שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)