עצירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצירות
    ג'ני
    17/05/2008

שלום
    בתי בת 4 חודשים ושבוע ביום שני התחלנו לתת לה ברזל הייתה להעצירות מאוד קשה לא הייתה לה יציאה 3 ימים רק ביום הרביעי היא עשתה יציאה מאוד גדולה וזה היה בשבת שעברה לאחר מכן יום למחרת היא עשתה קקי ופה זה נעצר היום שובפעם כבר היום השלישי שאין יציאה אבל מה יש הרבה גזים יוצאים המון גזים עם ריח מאוד חזק... הילדה ערנית חייכנית לא מקיאה אוכלת רגיל אין חום ( ניזונה מהנקה + מטרנה פעם אחת ביום בערב) היו לה יציאות 3 פעמים ביום מה זה יכול להיות תודה על התשובה. דרך אגב ניסינו עם מד חום לא יוצא לה כלום....
    אני אוכלת רגי כמו שהייתי אוכלת... מה זה יכול להיות אולי המערכת שלה משתנה עם הגיל האם זה נורמאלי אני מאוד מודאגת לא יודעת מה לעשות
    תודה ג'ני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצירות

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

ג'ני
    17/05/2008

האם אפשר לשים במצב כזה נרות גליצירין לתינוקות כי היא די סובלת מגזים (הם גם יוצאים לה)
    היא נראה שממש רוצה אבל לא יוצא לה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לג'ני

ד''ר הדר ירדני
    17/05/2008

שלום ג'ני,
    ראשית, אנא בלי מדי חום ובלי נרות גליצרין. נגד גזים ישנם תכשירים.
    בהחלט יכול להיות שינויים של גיל וכלכלה. כל עוד אוכלת, לא מקיאה, לא נורא סובלת, אפשר לחכות בסבלנות.
    אפשר לעשות מסג' עם שמן על הבטן באזור הפופיק, תרגילי כיפוף עם הרגליים לכיוון הבטן בזמן שכיבה על הגב.
    בברכה, הדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

ג'ני
    18/05/2008

תודה על תשובה מהירה.
    בסוף הייתה לה יציאה אתמול לא רכה כמו תמיד... אולי בגלל הברזל....
    לא היה שום שינוי בכלכלה בשבוע אחרון היא כבר מעל חודש אוכלת אותו דבר הנקה מלאה + בערב מטרנה כי אני אנחנו בתהליכי גמילה מהנקה (אני צריכה לעבור טיפול בגלל שיש לי דלקת פרקים)
    אני הבנתי שלתינוק יונק יכול לקראת מצב שאין יצאיאות מעל ל4 5 ימים ואפילו יותר...
    אני מוטרדת מזה שהיו לה יציאות כל יום וכמה פעמים ביום ממה זה יכול שפתאום זה הפסיק....
    ואיך אפשרלטפל בזה עם חלילה חוזר... אמרת שמן איזה שמן אפשר לקנות כדי לעסות את הבטן?
    תודה ג'ני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לג'ני

ד''ר הדר ירדני
    18/05/2008

שלום ג'ני,
    תינוק יונק יכול לעשות יציאה גם פעם בשבוע וזה בסדר, אם הוא מרגיש טוב עם זה.
    לא צריך להלחץ וככל שמתבגרים יש גם שינויים ביציאות.
    כל שמן תינוקות, או שמן לעיסוי טוב.
    בברכה, הדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה