מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה דחוף- הילד שלי מאוד מצונןרובין סוזנה14/06/2008
שלום רב,
בני בן חודשיים וחצי הצטנן או התקרר מאוד. מנוזל מאוד, כל הנוזלים יוצאים לו מהפה וכנראה נכסים לגרון מה שגורם לו להשתעל. אני ממש לא יודעת איך לטפל בו. מאוד דואגת כי בלילות הוא נחנק בעקבות סתימה באף וריבוי נוזלים.
איך אתם ממליצים לטפל בו? בינתיים אני משפריצה לאף סטרימר לניקוי ה אף, אך זה לא ממש עוזר וזה לא פתרון שיכול לרפא אותו.
האם יש טיפול נוסף? אולי אינהלציות, אולי אמבטיה חמה או איזה סירופ לייבוש נוזלים????
תודה מראש
סוזנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לסוזנה
ד''ר הדר ירדני17/06/2008שלום סוזנה,
ראשית סליחה על העיכוב בתשובה עקב יציאתי לחופשה.
אני מקווה שבנך כבר בריא.
בכל אופן אדים קרים בחדר עם קצת אקליפטוס, פיזיוטרפיה נשימתית עדינה - מכות קלות ביד קמורה מכיוון המותניים לכתפיים, מי מלח לאף (כוס מים + כפית מלח ולנקות את האף עם מקלון אוזניים) כל אלו הן ההמלצות לגיל הנ"ל. כמובן, אם לא משתפר, יש להבדק.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)