תינוקות בת שבוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקות בת שבוע
    אורלי
    10/07/2008

שלום רב, הבובה שלי בת שבוע ובמכתב שחרור רשום שאני אמורה לתת לה תוסף של ויטמין D3. הייתי אתמול אצל הרופא אך שכחתי לשאול אותה מתי היא צריכה להתחיל לקבל והאם יש צורך במרשם רופא והאם היא צריכה לקבל עוד ויטמינים נוספים??????? אשמח לקבל את תשובתך בהקדם. בתודה מראש, אורלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקות בת שבוע

הוספת תגובה

• תשובה לאורלי

ד''ר הדר ירדני
    10/07/2008

שלום אורלי,
    מתחילים תכשיר של ויטמין D, מהלידה, בגיל 4 חודשים מקבלים ברזל.
    מקבלים מרשם,
    בכל מקרה כדאי לפנות לרופא ע"מ שיכיר את הבובה.
    בברכה, הדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ויטמין D3

אורלי
    10/07/2008

ד"ר הדר צהריים טובים, ראשית תודה על המענה. הבובה שלי נבדקה אתמול אצל רופאה אך היא לא ציינה שום דבר לגבי ויטמין D3 (למרות שרתה את מכתב השחרור מבי"ח ובו מצויין הדבר), היא רק ביקשה שנחזור עוד 5 שבועות לקחת מרשם ל 2 חיסונים ואולטראסאונד. דברתי הבוקר עם אחות בטיפת חלב בנושא (כי לא הצלחתי להשיג את הרופאה) והיא אמרה לי שאני צריכה להתחיל לתת לה כבר מעכשיו את הויטמין D3 . אני כבר מבולבלת!!! אז מתי אני צריכה להתחיל לתת לה? בתודה , אורלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לאורלי

ד''ר הדר ירדני
    10/07/2008

שלום אורלי,
    קראתי שוב את התשובה שלי ואכן טעות. ויטמין D מהלידה, ברזל מגיל 4 חודשים.
    בברכה, הדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה