מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוקות בת שבועאורלי10/07/2008
שלום רב, הבובה שלי בת שבוע ובמכתב שחרור רשום שאני אמורה לתת לה תוסף של ויטמין D3. הייתי אתמול אצל הרופא אך שכחתי לשאול אותה מתי היא צריכה להתחיל לקבל והאם יש צורך במרשם רופא והאם היא צריכה לקבל עוד ויטמינים נוספים??????? אשמח לקבל את תשובתך בהקדם. בתודה מראש, אורלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאורלי
ד''ר הדר ירדני10/07/2008שלום אורלי,
מתחילים תכשיר של ויטמין D, מהלידה, בגיל 4 חודשים מקבלים ברזל.
מקבלים מרשם,
בכל מקרה כדאי לפנות לרופא ע"מ שיכיר את הבובה.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטמין D3
אורלי10/07/2008ד"ר הדר צהריים טובים, ראשית תודה על המענה. הבובה שלי נבדקה אתמול אצל רופאה אך היא לא ציינה שום דבר לגבי ויטמין D3 (למרות שרתה את מכתב השחרור מבי"ח ובו מצויין הדבר), היא רק ביקשה שנחזור עוד 5 שבועות לקחת מרשם ל 2 חיסונים ואולטראסאונד. דברתי הבוקר עם אחות בטיפת חלב בנושא (כי לא הצלחתי להשיג את הרופאה) והיא אמרה לי שאני צריכה להתחיל לתת לה כבר מעכשיו את הויטמין D3 . אני כבר מבולבלת!!! אז מתי אני צריכה להתחיל לתת לה? בתודה , אורלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאורלי
ד''ר הדר ירדני10/07/2008שלום אורלי,
קראתי שוב את התשובה שלי ואכן טעות. ויטמין D מהלידה, ברזל מגיל 4 חודשים.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)