מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גזיםתמי04/08/2008
שלום רב, בני בן שלושה חודשים, ניזון מהנקה מלאה. בשלושת השבועות האחרונים החל סופסוף לרווח בין הארוחות (היה אוכל כל שעה וחצי-שעתיים, עכשיו כל שלוש שעות) וכמו כן ישן 8-9 שעות בלילה ומתעורר פעם אחרת לארוחה בלילה (בד"כ כעבור 5 שעות). החל לסבול מגזים מגיל חודש , בעיקר בשעות הערב, ודפוס היציאות שלו השתנה מכמה פעמים ביום לפעם ביומיים עד 4 ימים!! הייתי אצל 2 רופאות ושתיהן אמרו שתקין, למרות שנראה שהילד ממש סובל. בשלושת הלילות האחרונים אין לו מנוחה כלל , הוא כל הזמן מכווץ רגלים אל הבטן ומתפתל במיטה, בהתחלה בעיניים עצומות ואח"כ מתעורר בבכי. אני מרימה, מערסלת, נותנת מוצץ... אבל הוא נרגע רק עם הנקה. כך יוצא שאני מניקה אותו פעמיים או שלוש בלילה ואני מפחדת שזה עוד יותר מכביד עליו. מה יכולה להיות הסיבה ללילות האחרונים? חשבתי שהגזים אמורים לעבור בגיל זה ונראה כי זה מחמיר.... תודה מראש וסליחה על האורך תמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לתמי
ד''ר הדר ירדני04/08/2008שלום תמי,
ראשית לא כל הילדים "קראו את הספר"... בהחלט יש הסובלים מגזים גם בגיל מבוגר יותר. מה עושים? נותנים תכשיר כנגד גזים. לא מאכילים ללא צורך- כי רק מגביר את הכאב - בכי וכ"ו.
תינוק יכול לעשות יציאה גם פעם בשבוע, השאלה איך מרגיש עם זה. אם סובל כאבים, כדאי להשתמש באחד התכשירים כנגד.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.
תמי04/08/2008תודה. כמובן שכבר ניסיתי גרפווטר וגלי-כול, לא עזר לו. יש עוד תכשיר מומלץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לתמי
ד''ר הדר ירדני04/08/2008שלום תמי,
אין ביכולתי להמליץ על תכשיר זה או אחר. בררי בבית המרקחת או בטיפת חלב/מרפאה.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)