בני בן חודשיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בני בן חודשיים
    אלה
    06/08/2008

מזה שבוע הוא לא אוכל כמו שהיה רגיל לאכול(או יותר נכון כמו שאני הייתי רגילה שהוא אוכל..) 150מיל(בערך). כיום אוכל (ועושה טובה גם..) בין 90-110 ואפילו פחות. אני לא יודעת אם זה קשור אבל לפני שבוע בדיוק הוא עבר את החיסון המחומש.(מאותו היום זה התחיל..) יש צורך לעדכן את הרופא ילדים שלו??? היה אוכל במרווחים של שלוש שעות ואוי ואבוי אם היו עוברות חמש דק'.כבר שבוע שאין לו בעיה אם מרווחים של ארבע שעות (לא כל יום..). מה השתנה,אולי הוא לא מרגיש טוב? ביומיים שלושה הראשונים של החיסון היה לו חום הוא היה ישנוני ועצבני במיוחד. כמה לילות שהוא לא רגוע במיוחד. לצורך העניין שוקל שש קילו מה לעשות?? בברכה מראש ותודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בני בן חודשיים

הוספת תגובה

• תשובה לאלה

ד''ר הדר ירדני
    06/08/2008

שלום אלה,
    לא נראה לי שקשור לחיסון. אולי חם לו מדי?? תני לו את הזמן שלו. חכי עוד כמה ימים ונראה.
    עם הגיל המרווחים עולים והוא צריך כעת בין 120-150 מ"ל ליום לק"ג כלומר בין 700-900 ליום.
    בברכה, הדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה