מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינהקארין11/08/2008
שלום! בן שלי בן 8 חודשים מתעורר בלילה כל שעה/שעתיים וסתם לא בשביל לאכול כי לפני שינה הוא אוכל סימילאק ואיך שאני מלטפת אותו ונותנת לו מוצץ הוא נרדם אחרי שניה אבל למה הוא מתעורר יש לך תשובה? והוא גם רוצה לישון במשך כל היום קם בבוקר אוכל ערני איזה שעתיים ובוכה ואז אני מנדנדת אותו הוא נרדם מהר ואז שוב קם אוכל ואחרי קמה שעות רוצה לישון כאילו הוא בוכה ואז אני שמה אותו לישון כי אני לא יודעת מה עוד הוא יכול לרצות, הוא נרגע על הידיים אבל אי אפשר כל היום על הידיים, הוא שוכב על השטיח צעצויים כמה דקות או מסתכל טלויזיה כמה דקות ואז מתחיל לבכות אז אני שמה אותו לישון האם זה בסדר? למה הוא עדיין רוצה לישון כל כך הרבה? לפעמים הוא נרדם ל20 דקות וקם אבל לפעמים לשעתיים....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לקארין
ד''ר הדר ירדני12/08/2008שלום קארין,
אם הוא מתעורר כל שעה שעתיים בלילה אז הוא עייף ביום.
נסי לא לגשת, או לתת למישהו אחר לגשת ולשבור את מעגל ההתעוררות.
כפי שאמרת, הוא לא ממש צריך משהו בלילה.
נסי לעניין אותו במשך היום ולהאריך את זמן העירות.
גיל 8 חודשים כבר יכול להיות סדר יום מובנה עם מנוחה קצרה בבוקר, בצהריים ובלילה.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)