המשך שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך שינה
    קארין
    12/08/2008

אבל אם אני לא ניגשת אז הוא מתעורר לגמרי וכהה לפחות אני נותנת לו מוצץ או מלטפת אותו הוא נרדם מהר... אני לא יודעת מה לעשות כבר....כמה שעות בכלל צריך לישון תינוק בן 8 חודשים כולל יום ולילה ואיך ועם מה אפשר לעניין אותו ביום? איך אפשר לעייף אותו לפני השינה שירדם להרבה זמן? אולי כדאי לתת לו דייסה לפני השינה, אולי אם יוכל טוב אז לא התעורר באמצע הלילה? או שאולי חסר לו נידנוד? כי אני מנדנדת אותו לפני שינה אני לא יודעת איך להכריח אותו להרדם לבד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך שינה

הוספת תגובה

• תשובה לקארין

ד''ר הדר ירדני
    12/08/2008

שלום קארין,
    בגיל 8 חודשים מדובר על בערך 14 שעות שינה. 4 שעות ביום בשתי תקופות של שעתיים.
    כמובן שלא כל תינוק "קורא את הספר".
    אפשר בהחלט לתת דייסה לפני השינה.
    עדיף לא לנדנד. להשכיב במיטה וזהו.
    את מרגילה אותו לדפוסי שינה לא טובים ולכן הוא גם מתעורר כל כך הרבה.
    בברכה, הדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך על שינה

קארין
    12/08/2008

על איזה דפוסי שינה הלא טובים את מדברת? האם זה נידנוד? לפעמים הוא נרדם גם כשאני שמה אותו במיטה על הבטן ונותנת לו טפיחות קלותת בגב? אבל איך עוד אפשר להרדים את התינוק ?אם אני אשים אותו במיטה ואלך הוא פשוט צורח ולא רק זה הוא מתאפך על הבטן או שוב על הגב וצורח בלי סוף ואין מצב שהוא ירדם לבד? האם יותר טוב לתת טפיחות קלות מאשר נידנוד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה