למה דילגו עליי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה דילגו עליי
    קארין
    13/08/2008

על איזה דפוסי שינה הלא טובים את מדברת? האם זה נידנוד? לפעמים הוא נרדם גם כשאני שמה אותו במיטה על הבטן ונותנת לו טפיחות קלותת בגב? אבל איך עוד אפשר להרדים את התינוק ?אם אני אשים אותו במיטה ואלך הוא פשוט צורח ולא רק זה הוא מתאפך על הבטן או שוב על הגב וצורח בלי סוף ואין מצב שהוא ירדם לבד? האם יותר טוב לתת טפיחות קלות מאשר נידנוד? הוא גם לא בהכרח מתעורר אלא סתם עושה רעש כל הילה מרים רגליים ומשחרר ועושה בום חזק על המיטה, או שמוציא כל מיני קולות אבל העיניים שלו עצומות ואני נאלצת לגשת אליו כדי להרגיע אותו להפוך אותו לבטן כהה הוא נרגע או על הצד האם זה תקין או שאין צורך לגשת אליו? וגם מה הבדל אם בעלי יגש אליו אני הרי לא מאכילה אותו בלילה וגם עיניים עצומות אז הוא בכלל לא רואה מי מרגיע אותו אומנם הוא בטח מרגיש אותי אבל בכל זאת מה ההדל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למה דילגו עליי

הוספת תגובה

• תשובה לקארין

ד''ר הדר ירדני
    14/08/2008

שלום קארין,
    נדנוד, הגעה בלתי פוסקת למיטתו, טפיחות על הגב...כל זה דפוסים לא תקינים שיהיה לך קשה מאד להפרד מהם!
    בקיצור, השיטה "הנכונה" היא להשכיב, להגיד לילה טוב, מוצץ ליטוף ויוצאים.
    תפסיקי לגשת, אם צריך שבעלך יגש. הוא יודע וחש מי ניגש...
    בברכה, הדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה