ניקוי לאחר החתלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניקוי לאחר החתלה
    nhfk
    14/08/2008

שלום, התינוקת בת חודש ימים, אני נוהגת לנקות במגבונים לאחר כל החתלה. האם יש צורך לנקות במגבונים לאחר מתן שתן בלבד? או שניתן לוותר על ניקוי במגבון/מים לאחר החתלה כשאין צואה בחיתול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניקוי לאחר החתלה

הוספת תגובה

• תשובה לכרמל

ד''ר הדר ירדני
    15/08/2008

שלום כרמל,
    למה לוותר? נראה לי שיותר נעים אם מנגבים.
    בברכה, הדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימוש במגבונים לאחר החתלה

nhfk
    15/08/2008

תודה על תשובתך, אשמח לקבל את המלצתך האם אצל פעוטות שימוש בכל החתלה במגבונים מומלץ מבחינת החומרים שהמגבון מכיל? ההמלצות שאני מקבלת סביבי לשטוף במים ולהימנע ככול שניתן משימוש במגבונים.. לאור העובדה שאין לי נגישות לשטיפה תחת מים זורמים ו/או עצלנות בשימוש בצמר גפן עם מים בכל החתלה. האם חוסר ניקוי במגבונים/מים לאחר שתן בלבד עשוי לגרום/לעודד תפרחת חיתולים/זיהומים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לכרמל

ד''ר הדר ירדני
    16/08/2008

שלום כרמל,
    אין כל מניעה לנגב במגבון, במים זורמים או בכל אמצעי אחר.
    נראה לי פשוט יותר נעים לכולם אם אכן מנקים באחת מהשיטות בזמן כל החלפה.
    בברכה, הדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה