מבולבלת ומיואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת ומיואשת
    צביה
    31/08/2008

שלום רב, אני אמא לבן 8 חודשים אשר מאז שנולד לא מתלהב ממזון ויכול למשוך שעות בלי לבקש. אני ממש מתוסכלת ולא מצליחה לעשות לו סדר יום מבחינת כמויות התמ"ל ביום והמוצקים. עם התייעצות שלי עם פורומים שונים נאמר לי שאני נותנת לו יותר מדי פעמים ביום תמ"ל אז הפרטים הם כאלו: בלידה הוא שקל 3.455 לפני חודשיים שקל 7 וגובהו היה 68 היום שוקל 7425 גובהו 69.5 תזונה יומית: מתעורר ב 6 בבוקר אוכל 180 מ"ל סימילאק+דייסת שיבולת שועל ב 10 אוכל מנה שלי תפוח+אגס אך לא תמיד מסיים הכל+קצת מים ב 13.00 אוכל מרק ירקות מאודים+עוף ממש מעט כ 10 כפיות ועקב כך לאחר חצי שעה מקבל השלמה של סימילאק. ב 17.00 אוכל 100 מ"ל סימילאק ולפני השינה ב 21.00 אני נותנת לו סימילאק עם תמ"ל שלפעמים הוא מסרב מתחיל ליצרוח ולא אוכל וישן עד 6.00 בבוקר. האם זה סדר יום תקין מבחינת תזונה? מה להוסיף? מה להוריד? מצטערת על המגילה אני פשוט מיואשת כל האכלה זה פשוט מילחמה. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת ומיואשת

הוספת תגובה

• תשובה לצביה

ד''ר הדר ירדני
    31/08/2008

שלום צביה,
    ראשית אין טעם ליאוש ולבלבול.
    מבחינת משקל עושה רושם שהוא בסדר.
    בגיל 8 חודשים אפשר לאכול ארוחת ירקות וארוחת פירות.
    בבוקר חלב, בעשר פירות ואל תתני מים
    בצהריים ירקות ועוף - שוב אל תשלימי עם חלב. השלימי עם עוד ירקות.
    בחמש אפשר לתת משהו אחר ולא חלב - אולי פרי, ביסקוויט, אפשר לנסות להתחיל מעדן/גבינה מוקצפת.
    ובתשע ארוחת ערב.
    בברכה, הדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

צביה
    31/08/2008

תודה רבה על התשובה הכל כך מהירה אני הייתי די מפוחדת לגבי המשקל כיוון שנאמר לי בטיפת חלב כי הוא ממש גבולי וכדאי לפנות לדיאטנית קלינית. אני באמת אנסה להחליף ארוחת חלב ב 17.00 למעדן כלשהו אולי זה יפתח לו תאבון לארוחת ערב של סימילאק. ושוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה