מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבולבלת ומיואשתצביה31/08/2008
שלום רב, אני אמא לבן 8 חודשים אשר מאז שנולד לא מתלהב ממזון ויכול למשוך שעות בלי לבקש. אני ממש מתוסכלת ולא מצליחה לעשות לו סדר יום מבחינת כמויות התמ"ל ביום והמוצקים. עם התייעצות שלי עם פורומים שונים נאמר לי שאני נותנת לו יותר מדי פעמים ביום תמ"ל אז הפרטים הם כאלו: בלידה הוא שקל 3.455 לפני חודשיים שקל 7 וגובהו היה 68 היום שוקל 7425 גובהו 69.5 תזונה יומית: מתעורר ב 6 בבוקר אוכל 180 מ"ל סימילאק+דייסת שיבולת שועל ב 10 אוכל מנה שלי תפוח+אגס אך לא תמיד מסיים הכל+קצת מים ב 13.00 אוכל מרק ירקות מאודים+עוף ממש מעט כ 10 כפיות ועקב כך לאחר חצי שעה מקבל השלמה של סימילאק. ב 17.00 אוכל 100 מ"ל סימילאק ולפני השינה ב 21.00 אני נותנת לו סימילאק עם תמ"ל שלפעמים הוא מסרב מתחיל ליצרוח ולא אוכל וישן עד 6.00 בבוקר. האם זה סדר יום תקין מבחינת תזונה? מה להוסיף? מה להוריד? מצטערת על המגילה אני פשוט מיואשת כל האכלה זה פשוט מילחמה. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לצביה
ד''ר הדר ירדני31/08/2008שלום צביה,
ראשית אין טעם ליאוש ולבלבול.
מבחינת משקל עושה רושם שהוא בסדר.
בגיל 8 חודשים אפשר לאכול ארוחת ירקות וארוחת פירות.
בבוקר חלב, בעשר פירות ואל תתני מים
בצהריים ירקות ועוף - שוב אל תשלימי עם חלב. השלימי עם עוד ירקות.
בחמש אפשר לתת משהו אחר ולא חלב - אולי פרי, ביסקוויט, אפשר לנסות להתחיל מעדן/גבינה מוקצפת.
ובתשע ארוחת ערב.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
צביה31/08/2008תודה רבה על התשובה הכל כך מהירה אני הייתי די מפוחדת לגבי המשקל כיוון שנאמר לי בטיפת חלב כי הוא ממש גבולי וכדאי לפנות לדיאטנית קלינית. אני באמת אנסה להחליף ארוחת חלב ב 17.00 למעדן כלשהו אולי זה יפתח לו תאבון לארוחת ערב של סימילאק. ושוב תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)