מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיה לסוגי מזון רביםאמא20/09/2008
הבת שלי עוד 10 ימים בת 6 חודשים. בגיל 3 חודשים גיליתי שהיא אלרגית לחלב ולסויה- מקיאה תמ"ל חלבי ומשלשלת( אפילו כמות קטנה) גם בכמות קטנה. תבחיני העור שליליים אך האלרגולוג אמר שישנה אלרגיה שלא רואים בתבחיני העור. שלשום התחלתי לתת מוצקים- נתתי גזר-אני מאדה ומרסקת אותו עם מעבד מזון. שלשום היו לה 3 יציאות במקום יציאה אחת וגם אתמול (וחשבתי שזה טוב ) אבל..... בלילה היא התחילה לשלשל ..ממש...היא ממש מלאה את כל המיטה בשלשול( שלשול דומה קורה לה במתן תמ"ל חלבי -היא אלרגית לחלב-אבל בנתינת חלב היא גם מקיאה ולא היו הקאות) והייתה בשלשול "נזלת" כזאת....בצואה אתמול היו חלקים לא מעוכלים של גזר.גם היום היה שלשול. לא נראה לי שזה וירוס כי היא מרגישה טוב ואוכלת כרגיל. אמרו לי שאם היא אלרגית לחלב ולסויה יש מצב שהיא תהיה אלרגית לעוד הרבה דברים. האם מה שאני מתארת זאת אלרגיה? אולי זאת בעיה במערכת העיכול? מה אפשר לעשות? היא ניזונה מחלב אם וקצת נוטרמיגן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף שהיא אכלה גזר גם אתמול
אמא20/09/2008וגם שלשום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)