תינוקת בת 8 חודשים.חום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת 8 חודשים.חום
    שרית עמדי
    06/10/2008

בתי כבר כחודש חולה..יש לה חום שבא והולך..יש לציין שהיתה הפוגה באמצע..של כשבועיים..אבל בעקרון כבר חודש היא אינה כתמול שלשום..מאז נכנסה למעון... היינו לפני כשבוע בטר"ם.היה חום של כמעט 40..בדיקת שתן וצילום חזה-תקין. ספירת דם לא תקינה.כדוריות דם לבנות בכמות של 27 אלף. אין דלקת אוזניים/גרון. נאמר לי שזה מצביע על מצב דלקתי שלא ידוע מקורו. הילדה לוקחת אנטיביוטיקה כבר חמישה ימים ונשארו לה עוד חמישה. כמות כדוריות הדם מדאיגה אותי מאוד. גם עניין המשקל שלה..היא לדעתי ירדה הרבה במשקל..עוד לפני כן..היתה עליה קטנה..דוגמא:לפני חודש היא נשקלה והיתה עליה רק של 330 גרם.וזאת לאחר חודש וחצי..אמרו שכל עוד היא בעקומה זה בסדר.היום בדיעבד אני מרגישה שהייתי צריכה לבדוק את זה..למה היא מעלה כ"כ מעט. כיום היא בקושי אוכלת במעון.ובבית מסרבת כמעט לגמרי לבקבוק. אני מודאגת.זו ילדה ראשונה ואני לחוצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת בת 8 חודשים.חום

הוספת תגובה

• תשובה לשרית

ד''ר הדר ירדני
    08/10/2008

שלום שרית,
    למרות הלחץ לא היתי לוחצת על כלכלה דווקא עכשיו כשחולה. צריך להקפיד ששותה היטב ואינה מתייבשת.
    לאחר שתבריא, תחזור לאכול, וגם תשלים את המשקל.
    בנוגע לחולי: בהחלט יתכן ומדובר בזיהום שסיבתו לא נמצאה. וטוב שהיא מטופלת.
    בדיקת דם אפשר לעשות שוב בסיום הטיפול.
    בברכה, הדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה