מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוקת בת 8 חודשים.חוםשרית עמדי06/10/2008
בתי כבר כחודש חולה..יש לה חום שבא והולך..יש לציין שהיתה הפוגה באמצע..של כשבועיים..אבל בעקרון כבר חודש היא אינה כתמול שלשום..מאז נכנסה למעון... היינו לפני כשבוע בטר"ם.היה חום של כמעט 40..בדיקת שתן וצילום חזה-תקין. ספירת דם לא תקינה.כדוריות דם לבנות בכמות של 27 אלף. אין דלקת אוזניים/גרון. נאמר לי שזה מצביע על מצב דלקתי שלא ידוע מקורו. הילדה לוקחת אנטיביוטיקה כבר חמישה ימים ונשארו לה עוד חמישה. כמות כדוריות הדם מדאיגה אותי מאוד. גם עניין המשקל שלה..היא לדעתי ירדה הרבה במשקל..עוד לפני כן..היתה עליה קטנה..דוגמא:לפני חודש היא נשקלה והיתה עליה רק של 330 גרם.וזאת לאחר חודש וחצי..אמרו שכל עוד היא בעקומה זה בסדר.היום בדיעבד אני מרגישה שהייתי צריכה לבדוק את זה..למה היא מעלה כ"כ מעט. כיום היא בקושי אוכלת במעון.ובבית מסרבת כמעט לגמרי לבקבוק. אני מודאגת.זו ילדה ראשונה ואני לחוצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשרית
ד''ר הדר ירדני08/10/2008שלום שרית,
למרות הלחץ לא היתי לוחצת על כלכלה דווקא עכשיו כשחולה. צריך להקפיד ששותה היטב ואינה מתייבשת.
לאחר שתבריא, תחזור לאכול, וגם תשלים את המשקל.
בנוגע לחולי: בהחלט יתכן ומדובר בזיהום שסיבתו לא נמצאה. וטוב שהיא מטופלת.
בדיקת דם אפשר לעשות שוב בסיום הטיפול.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)