המשך של המים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך של המים
    קארין
    14/10/2008

תודה על דעתך אבל לדעתי הוא התחיל גם להשתין פחות כי בהתחלה הייתי מחליפה לו טיטול כל 3/4 שעות באופן קבוע ועכשיו בכלל לא, כל פעם כשאני בודקת הוא לא ממש מלא, יש אבל לא מלא, בגלל זה אני בלחץ שאולי כי לא שותה מספיק, כל פעם כשאני מציעה לו בקבוק, הוא מסובב את הראש ודוחף עם הלשון כשמרגיש שזה מים ולא סימילאק ומכפית שותה חופשי, אבל אני לא יודעת כמה כפיות ואיזו כמות הוא אמור לשתות? ואומרים לי שאני חייבת ללמד אותו כי הוא לא יכול כל הזמן לשתות מכפית שהתרגל כשיהיה גדול, האם זה כהה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך של המים

הוספת תגובה

• תשובה לקארין

ד''ר הדר ירדני
    15/10/2008

שלום קארין,
    אם יש חשש שמיובש, כדאי בכל מקרה לעשות בדיקת שתן - סטיק במרפאה ולראות.
    אפשר בכפית, מלאי כוס וראי כמה הוא שותה מתוכה. אולי ירצה לשתות ישירות מהכוס?
    בברכה, הדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

קארין
    15/10/2008

לדעתי הוא עוד קטן בשביל הכוס כי כל פעם כשאני נותנת לו מים מהכפית, הוא נחנק, כל הזמן משתעל אז אני לא יודעת מה לעשות, גיסתי המליצה לי לקנות לו תה פרות מתוק של ילדים וכהה לדעתה הוא ישתה מהבקבוק כי זה מתוק וילדים אוהבים מתוק ולא מסרבים, אבל אני יודעת שהתה הוא מגיל שנה והוא עוד לא שנה, האם זה נכון, שלפני שנה אסור לתת את התה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לקארין

ד''ר הדר ירדני
    15/10/2008

שלום קארין,
    שני דברים לא כדאי: להרגיל למתוק, ולתת דברים טרם זמנם.
    בברכה, הדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה