מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גזים וכאבי בטן בגיל שלושה וחצי חודששרון25/10/2008
שלום רב ביתי בת השלושה וחצי חודשים סובלת מגיל שבועיים מקוליק.בהתחלה נתתי לה סימיקול וגליקול שעזרו עד לגיל 3 חודשים.לפני שבועיים הכאבים של ביתי התחזקו מלווה בצרחות והתכווציות קשות של הבטן שלא ראיתי בשלושת החודשים הקודמים מלווה ב- 5 ימים של חום.נראה כי הוספת התכשירים מגבירה את הכאב ולכן הפסקתי לתת אותם. אציין כי ההנני מניקה ונהגתי לתת תוספת של סימילאק אך הפסקתי זאת בשבועיים האחרונים עקב תגובה קשה וכאבים אצל ביתי. פניתי לרופאת משפחה וכן הגענו למיון וכולם ציינו כי מדובר רק בקוליק וזה יעבור עד גיל 4 חודשים בלי יכולת לעזור לי עם מתן תרופה מסויימת. לאחרונה נתתי לה גרפווטר שהרדים אותה אך לא הפסיק את ההתכווצויות של הבטן בזמן ההאכלה או שתיית נוזלים.אני עוטפת את הילדה מנענעת אותה משכיבה על הצד,על הבטן,מעסה, מזמזמת זה רק מרגיע מעט אך לא פותר את הבעיה. שיניתי גם את הרכב התזונה שלי והורדתי ממנו כל סוג של פחמימות וקטניות לחלוטין אך גם זה לא עזר. אציין כי הסבל הוא בלתי ניתן לתיאור גם ביום ובמיוחד בערב. אשמח לשמוע את חוות דעתך ולקבל עצות להפסקת ההתכווציות והכאב של ביתי. בתודה מראש ושנה טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשרון
ד''ר הדר ירדני25/10/2008שלום שרון,
לדעתי לא אשת בשורות אני.
גם לא ברור לי איך ניתן להתחיב שהכאב יחלוף בגיל 4 חודשים.
אם אכן מדובר רק בגזים - וזה מה שאת כותבת,
צריך לנסות את התכשירם הקיימים.
אפשר במקרים קיצונים לתת אקמול או קל-בטן - אבל לא כשגרה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)