כמה שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות
    דנה
    26/10/2008

1. אנו מתגוררים בדירה מאוד מאוד ישנה של סבא וסבתא ז"ל של בעלי, מפאת חוסר באמצעים. בני בן ארבעה חודשים, ואני חוששת שכשיגיע הרגע שהוא יתיישב נצטרך לרחוץ אותו באמבטיה שלנו בגלל שהאמבטיה מאוד ישנה ויש בה כמה נקודות קטנות של חלודה שאינן ניתנות לניקוי. האם זה יכול להוות סכנה לעשות אמבטיה? 2. הלילות מתחילים להיות קרים ואני מלבישה את בני היטב, אבל חוששת לכסות אותו בשמיכה מפחד שהוא לא ידע להסיר את השמיכה אם היא תכסה את פניו (הוא מתהפך בלילה רצונית מגב לבטן, אבל לא יודע עדיין להתהפך מבטן לגב). מתי אפשר יהיה לכסות אותו? 3. האם מותר להשאיר בחדרו בלילה רדיאטור לחימום? מה הטמפרטורה הרצויה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות

הוספת תגובה

• תשובה לדנה

ד''ר הדר ירדני
    28/10/2008

שלום דנה,
    תמיד אפשר להכניס אמבטיה לתוך האמבטיה. לא נראה לי נכון לרחוץ ילד באמבטיה עם חלודה. אולי לשפץ?
    צריך לדאוג שלילד לא קר. הלבשה מיותרת בעצמה אינה מומלצת כי גורמת לסרבול ולחוסר יכולת להוריד את טמפ. הגוף אם חם מדי. מומלץ להלביש נוח ולכסות בשמיכה מתאימה לגודל.
    מומלץ לחמם חדרי ילדים ל 22-23 מעלות. אפשר לפתוח מעט חלון, להשאיר מכשיר אדים או כל דבר שימנע מעודף חום ויובש.
    בברכה, הדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה