קקי ירוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קקי ירוק
    מור
    03/11/2008

הבת שלי (חודשיים וחצי) אוכלת חלב אם שאוב ובערבים מטרנה לי יש כבר יומיים כאב בטן ושלשולים- אולי מוירוס שתפסתי. אתמול היו לה 3 יצאות רכות ונוזליות בצבע חרדל בזו אחר זו (שלשול?). היום היה לה קקי ירוק כהה, בצבע פסטו. בעקרון היא שמחה, חיונית ומשחקת כרגיל, לא נראית מיובשת ואין לה התנהגות חריגה. אולי היא מעט יותר ישנונית, אבל כבר היו לה ימים כאלה. היא נדבקה ממני? צריך ללכת איתה לרופא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קקי ירוק

הוספת תגובה

• תשובה למור

ד''ר הדר ירדני
    03/11/2008

שלום מור,
    יתכן שנדבקה ממך. אבל את מתארת ילדה חיונית. כל עוד אין חום, אוכלת ולא מקיאה, אפשר לחכות. הייתי לוקחת צואה לבדיקה.
    בברכה, הדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מור
    03/11/2008

תודה. נחכה עוד יום ואם עדיין הצואה תהיה ירוקה ניקח דוגמית ונלך לרופא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשמע טוב

ד''ר הדר ירדני
    03/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה