מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניקוי בקבוקים ומוצציםסיוון04/11/2008
שלום רב, ברצוני לשאול לגבי ניקוי בקבוקים ומוצצים. הרי אסור להרתיח משום שמופרש חומר בספינול, אך האם במדיח כלים אפשרי - הרי גם במדיח שמים 60-70 מעלות. לא הרתחה על פי ההגדרה, אבל עדיין טמפרטורה גבוהה. מה ההמלצות? בתודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לסיוון
ד''ר הדר ירדני04/11/2008שלום סיוון,
אין מניעה.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושוב בעניין הבקבוקים...חשוב
סיוון05/11/2008תודה על תשובתך המהירה, אך אני עדיין תוהה... יש לי ילדה בת שנה וחצי, שעדיין לוקחת בקבוק - שניים ביום... בנוסף, יש לי בת גדולה, בת 6, שאת כל בקבוקיה ומוצציה שמתי במדיח בטמפרטורה של 60 ו - 70 מעלות. בנוסף לעיתים בודדות שמתי מים רותחים בבקבוקים (שיהיה לדרך ארוכה...שיתקרר בתיק). בתי הבכורה, מאז גיל שנה וחצי במעקב רפואי.(בדיקות דם, גיל עצמות, סיטי מוח שתשובתו תקינה, אולטרסאונד לרחם). היא סובלת מהתפתחות מינית מוקדמת. בשנה וחצי האחרונות מקבלת זריקות דקה פפטיל. יש לציין שמרגע לידתה אכלה מטרנה. ובכן, אני בהחלט תוהה, מאין הגיעה ההתפחות המוקדמת. חשוב לי לדעת - כיצד, למה?, אם הייתי יודעת שלמדיח יכולות להיות השפעות מרחיקות כאלו כמובן שלא הייתי עושה זאת. כיצד לשטוף בקבוקים - אם כן? חשוב לי לדעת לגבי הבת השנייה גם וגם להזהיר חברים. לתשובתך אודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לסיוון
ד''ר הדר ירדני06/11/2008שלום סיוון,
את התשובה מדוע לביתך התבגרות מינית מוקדמת את צריכה לקבל מרופאיה. לרוב מדובר בבעיות הורמונליות. לא נראה לי שקשור בשטיפת בקבוקים במדיח.
טמפרטורה של 60 70 מעלות בהחלט בסדר. אפשר גם לנקות עם מים רותחים ולא במדיח.
כדאי לעשות אבחנה לגדולה ולבדוק בהתאם גם את הקטנות.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
סיוון06/11/2008תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)