ניקוי בקבוקים ומוצצים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניקוי בקבוקים ומוצצים
    סיוון
    04/11/2008

שלום רב, ברצוני לשאול לגבי ניקוי בקבוקים ומוצצים. הרי אסור להרתיח משום שמופרש חומר בספינול, אך האם במדיח כלים אפשרי - הרי גם במדיח שמים 60-70 מעלות. לא הרתחה על פי ההגדרה, אבל עדיין טמפרטורה גבוהה. מה ההמלצות? בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניקוי בקבוקים ומוצצים

הוספת תגובה

• תשובה לסיוון

ד''ר הדר ירדני
    04/11/2008

שלום סיוון,
    אין מניעה.
    בברכה, הדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושוב בעניין הבקבוקים...חשוב

סיוון
    05/11/2008

תודה על תשובתך המהירה, אך אני עדיין תוהה... יש לי ילדה בת שנה וחצי, שעדיין לוקחת בקבוק - שניים ביום... בנוסף, יש לי בת גדולה, בת 6, שאת כל בקבוקיה ומוצציה שמתי במדיח בטמפרטורה של 60 ו - 70 מעלות. בנוסף לעיתים בודדות שמתי מים רותחים בבקבוקים (שיהיה לדרך ארוכה...שיתקרר בתיק). בתי הבכורה, מאז גיל שנה וחצי במעקב רפואי.(בדיקות דם, גיל עצמות, סיטי מוח שתשובתו תקינה, אולטרסאונד לרחם). היא סובלת מהתפתחות מינית מוקדמת. בשנה וחצי האחרונות מקבלת זריקות דקה פפטיל. יש לציין שמרגע לידתה אכלה מטרנה. ובכן, אני בהחלט תוהה, מאין הגיעה ההתפחות המוקדמת. חשוב לי לדעת - כיצד, למה?, אם הייתי יודעת שלמדיח יכולות להיות השפעות מרחיקות כאלו כמובן שלא הייתי עושה זאת. כיצד לשטוף בקבוקים - אם כן? חשוב לי לדעת לגבי הבת השנייה גם וגם להזהיר חברים. לתשובתך אודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לסיוון

ד''ר הדר ירדני
    06/11/2008

שלום סיוון,
    את התשובה מדוע לביתך התבגרות מינית מוקדמת את צריכה לקבל מרופאיה. לרוב מדובר בבעיות הורמונליות. לא נראה לי שקשור בשטיפת בקבוקים במדיח.
    טמפרטורה של 60 70 מעלות בהחלט בסדר. אפשר גם לנקות עם מים רותחים ולא במדיח.
    כדאי לעשות אבחנה לגדולה ולבדוק בהתאם גם את הקטנות.
    בברכה, הדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

סיוון
    06/11/2008

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה