מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תסמונת דאוןמיטל14/11/2008
שלום רב, בני בן שישה וחצי חודשים, נולד במשקל 3.335 ק"ג בשבוע 41, בלידה ספונטנית. בשקיפות העורפית התגלה הנוזל 3 מ"מ. ביצעתי מי שפיר + פיש ויצא תקין. הנני בת 32. ויש לי בת בת שנתיים וחצי בריאה ברוך השם. אין במשפחתי או אצל משפחת בעלי עבר או תורשה של ת.ד או כל פיגור כלשהוא במעקב בטיפת חלב אין שום דבר מדאיג בהתפתחות . הוא מגיש את היד לחפצים ומתהפך לכל הכיוונים מגיל 4 חודשים. גם מהבטן לגב ולהיפך ולשני הצדדים. הוא עדיין לא זוחל אך ביתי זחלה רק בגיל 8 חודשים אז לא מדאיג אותי מה שכן מדאיג אותי הוא מראהו החיצוני. עיניו מלוכסנות, ויש לא קפל מתחת לשתי עיניו ועורף קטן. במראה ראשון אולי לא רואים אך אני קצת מודאגת. האם קיימת האפשרות שהתפספס משהו בבדיקת מי השפיר? לאן לפנות לאבחון? תודה רבה ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטל
ד''ר בובי גרוס15/11/2008בדיגה גנטית תקינה במי שפיר שוללת לגמרי תזמונת דאון.
על פי התיאורשלך הילד מתפתח לגמרי נורמלי. זחילה יכולה להופיע גם בגיל מאוחר יותר.
אני מציע לבדוק תמונות של ילדים אחרים במשפחה בגיל זה ולהשוואות לבן שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)