מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונהשירלי17/11/2008
שלום רב, בני בן ה - 3 חודשים ושבוע משקל 6.100 לערך אורך גוף 62 האם נורמלי שבני אוכל כמות של 180 כל ארבע וחצי שעות עד חמש שעות . מס' אורחות ביום 4 עד חמש. האם נורמלי? והאם זה לא הרבה מדי לגילו? תודה ואשמח לתשובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך תזונה
שירלי18/11/2008משהו קטן יש לציין שכשרואים את התינוק שלי אומרקים שהוא ארוך אך לא שמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה
שירלי18/11/2008שלום רב, בני בן ה - 3 חודשים ושבוע משקל 6.100 לערך אורך גוף 62 האם נורמלי שבני אוכל כמות של 180 כל ארבע וחצי שעות עד חמש שעות . מס' אורחות ביום 4 עד חמש. האם נורמלי? והאם זה לא הרבה מדי לגילו? תודה ואשמח לתשובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשירלי
ד''ר הדר ירדני20/11/2008שלום שירלי,
תינוקות בגיל הזה אמורים לאכול 120 מ"ל לק"ג ליום. על פי חישוב אוכל בדיוק כמות נדרשת. 720 מ"ל ליום.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה
שירלי20/11/2008שלום ד"ר הדר אז למעשה לפי תשובתך הכמות שבני אוכל היא גדולה? מצפה לתשובה! תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תזונה
שירלי20/11/2008לד"ר הדר, לפי חישוב שלי , אם בני אוכל כמות של 180 מ"ל 4 אורחות ביום זה יוצר בדיוק 720 מ"ל אם הבנתי אותך הכון?! תודה וסליחה על המון שאלות, אני פשוט רוצה לדעת אם אני מאכילה נכון לפי הכמות הנדרשת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה
שירלי22/11/2008לד"ר הדר, לפי חישוב שלי , אם בני אוכל כמות של 180 מ"ל 4 אורחות ביום זה יוצר בדיוק 720 מ"ל אם הבנתי אותך הכון?! תודה וסליחה על המון שאלות, אני פשוט רוצה לדעת אם אני מאכילה נכון לפי הכמות הנדרשת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשירלי
ד''ר הדר ירדני24/11/2008שלום שירלי,
הוא אוכל כנדרש.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)