ברונכרוסקופיה לתינוק בן שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברונכרוסקופיה לתינוק בן שנה
    אורלי
    30/11/2008

שלום רב בני בן שנה ו 3 ח' סובל מברונכיט מגיל 4 ח' הוא טופל ומוטפל בעזרת אינלציות, רפואה טבעית, משאף ואבקת סינגוליר ובכל טיפול לא נראה שום שיפור בשיעול / בחירחורים הנילווים כל פעם זה היה חולף לו לבד / מגיע למצב של דלקת ריאות . הייתי לאחרונה אצל פרופסור ששלחת אותו לצילום רנטגן לוושת והכל נמצא תקין ואז הופננו לבדיקת ברונכקוסקופיה ,מה דעתכם על בדיקה זו כי אנחנו חושים ממנה מאוד . בתודה אורלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לאורלי

ד''ר הדר ירדני
    01/12/2008

שלום אורלי,
    אכן מדובר בבדיקה חודרנית וכדאי לשאול את היועץ מה מחפשים.
    האם עשיתם את כל הבירור הראשוני המקדים? כולל למשל בדיקה ל CF?
    קשה לתת חוות דעת לילד כזה בלי בדיקה.
    יש לפנות למומחה ריאות שמאמינים בו, לבצע את הבירור הנדרש, ואם זה השלב הבא, לבצע גם ברונכוסקופיה.
    בברכה, הדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לד"ר הדני

אורלי
    01/12/2008

שלום לך ראשית תודה על תשובתך המהירה , שנית הרופא ששולח אותנו לבדיקה זו הוא רופא ילדים וממוחה לאלרגיה , בדיקת סי.טי לא בוצעה מעולם . המטרה של בדיקה זו לראות למה שום דבר (משאף/אינלציות) לא משפיעות עליו . האם אולי כדאי לי לשלוח אותו לרופא א.א.ג? לשלול פוליפים? תודה מראש אורלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לאורלי

ד''ר הדר ירדני
    01/12/2008

שלום אורלי,
    את מתכוונת לשקד שלישי ולא פוליפים - שהם באף ובמבוגרים.
    שווה לבדוק למרות שלא נראה לי "ששם הכסף".
    בברכה, הדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה