בכי בשעות הערב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בכי בשעות הערב
    שירלי
    16/12/2008

שולם רב, יש לי תינוק מאוד מתוק בן 4 חודשים. לצורך העניין יום חמישי שעבר עבר חיסון מחומש שבעקבותיו הוא פיתח חום והיה מאוד נודניק. בתחילת השבוע הילד בשעות הערב פשוט מתחיל להיות נודניק בוכה , צורח, צרחות כאילו הורגים אותו,כאילו משהו מציק לו גם את הגזים הוא סיים כבר לא כואב לו. אתמול בבוקר לקחתי אותו לרופאה היא כמובן בדקה אותו אין לו כלום לא אוזניים, הריאות נקיות היא אמרה לי שהוא מגרד את החניכיים שלו למרות שהיא לא רואה התפתחות בחניכיים שאלתי היא ממה הבכי נובע בשעות הערב הצרחות ההצקה שאין לי מושג מה יש לו? תודה ומקווה שתוכן ההודעה מובן...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בכי בשעות הערב

הוספת תגובה

• המשך

שירלי
    16/12/2008

שלום, רציתי לציין שביום שבת והיום יום שלישי הוא עשה צואה ירוקה מאוד עם ריח נורמלי מה זה אומר? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ויטמין פריפל 3

שירלי
    16/12/2008

היי, עוד שאלה קטנה, בני בן ה - 4 חודשים קיבל ויטמין פריפל ומכיוון שויטמין זה סמיך מדי ובהוראות אסור לערבב אז אני מטפטפת את הויטמין על המוצץ ונותנת לו האם זה אפשרי? האם יש מניעה לתת כך לתינוק ויטמין? תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשירלי

ד''ר הדר ירדני
    16/12/2008

שלום שירלי,
    נראה לי שמדובר בכאבי בטן שיגרתיים.
    אפשר לנסות לתת תכשיר כנגד כאבים אלו בערבים ולראות.
    לא נראה לי שיש בעייה עם הצואה אבל אפשר להראות לרופא דגימה.
    אין בעייה בלתת ברזל במוצץ.
    בברכה, הדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה