פיטמת סיליקון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיטמת סיליקון
    דנה
    20/12/2008

היי בני בן 3.5חודשים ניזון מהנקה מלאה עולה יפה ומתפתח כראוי אני משתמשת בפיטמות סיליקון משנולד בגלל פיטמות שטוחות שהיו בתחילה ,מאוד לא נוח להשתמש בהן ונעשה קשה יותר מרגע לרגע איך ניתן לגמול אותו?אשמח לרעיונות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיטמת סיליקון

הוספת תגובה

• תשובה לדניאלה

ד''ר הדר ירדני
    20/12/2008

שלום דניאלה,
    לגמול מהנקה? אני מקווה שאת מעוניינת להמשיך לתת לו חלב אם, בעיקר אם עולה יפה ומתפתח... אני מבינה שמאד קשה לך. מכיוון שבמילא ניזון דרך פיטמות הסיליקון אולי תשאבי ותתני לו מבקבוק?
    בברכה, הדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה

דנה
    20/12/2008

אני לא מעוניינת לגמול אותו מהנקה נהפוכו כוונתי להמשיך להניק כמה שיותר,רק שאלתי אם יש לך רעיונות איך ניתן לגמול אותו מפטמת הסיליקון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לדניאלה

ד''ר הדר ירדני
    20/12/2008

שלום דניאלה,
    הכי טוב להתייעץ עם מדריכת הנקה.
    בברכה, הדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה