מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריח רעטלי23/12/2008
שלום גיששתי לגבי התמ"לים השונים.. קיבלתי דוגמיות ויצא לי להריח את המטרנה, סימילאק ואופטימיל יכול להיות שאני מדמיינת.. אבל שמתי לב שלמטרנה- יש ריח חריף יותר מאשר לסימילאק ואופטימיל, במילים עדינות.. האם זה אומר שהפורמולה אינה טריה? או שבאמת ישנו שוני בריחות הפורמולות? האם זה נובע מאחד הרכיבים ועלול לפגוע בבני? או לגרום לו אפילו לכאב בטן?.. או שזה טבעי..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלי
ד''ר בובי גרוס23/12/2008לכל פורמולה יש ריח משלו ואין זה אומר שהפורמולה לא תקינה.
אם תאריך התפוגה בסדר אז ניתן להשתמש בפורמולה. כל תינוק מגיב בצורה שונה לפורמולה וצריך להתאים לו פורמולה שהוא מסתדר אתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי זה אומגה?
טלי23/12/2008מישהי אמרה לי שזה ריח שנובע מהאומגה שבפורמולה יכול להיות? מה זה אומר- שיש בפורמולה הזו יותר אומגה מהשאר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאומגה אין ריח של דגים ...
נטע24/12/2008וגם לא של אצות. :-) ואני מאוד מקווה שלתמ"ל שקנית (איזה יש לך, לא הבנתי) אין ריח של דגים או אצות... תבדקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאומגה יש בכל הפורמולות
שלום25/12/2008אבל יש משפחות מסויימות של אומגה שלא נמצאות בכולן. כמובן שאני לא מתייחסת לסוגיית הריח. אין לזה קשר. יש למשל את ה - LC PUFA חומצות שומן מקבוצת האומגה 3 והאומגה 6 שנמצאות בחלק קטן של הפורמולות, וטוענים שחומצות אלה חשובות להתפתחות הקוגנטיבית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומטרנה מועשרת בחומצות אלו?
טלי26/12/2008ומטרנה מועשרת בחומצות אלו? כלומר ב LC PUFA?? אז אני מבינה שזו סתם שטות ואין קשר בין הריח לאומגה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתני לי לעשות לך סדר..
מור26/12/2008מקור הריח אינו קשור לכמות האומגה שבפורמולה כי דווקא מטרנה ידועה כפורמולה שאינה מועשרת באומגה ואל סי פופה אני יכולה להמליץ לך על אופטימיל- תרכובת המזון הטובה ביותר עשירה ברכיבים בכל השלבים ואין לה ריח חריף- כמו למטרנה. שלא נדבר על ענייו המסיסות, הלשונית והכפית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)