מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוטוירוסשירלי28/12/2008
שלום, היום 28.12.08 אחה"צ בני קיבל את החיסון השניבגיל 20 שבועות של הרוטוירוס. כאשר האחות בקופ"ח נתנה לו את החיסון(טיפות)אמרה לי שאת החיסון השלישי נותנים לו לאחר חודש,לעומת זאת כשבני קיבל את החיסון הראשון של הרוטוירוס הרופאת ילדים שלו אמרה לי שאת החיסון השלישי יקבל בגיל 30 שבועות . שאלתי היא: האם נותנים את החיסון השלישי בגיל 30 שבועות כפי שרופאת הילדים שלו אמרה לי או לאחר חודש מהחיסון השני כפי שהאחות בקופ"ח אמרה? מקווה שהשאלה ברורה כי חשוב לי מאוד לדעת מתי באמת לתת לו את החיסון השלישי של הרוטוירוס! בתודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשירלי
ד''ר הדר ירדני28/12/2008שלום שירלי,
חיסון רוטה טק מקבלים בשלוש מנות.
מנה ראשונה בין 6-12 שבו'
הפרש בין המנות – 10-4 שבו'
מומלץ להשלים המתן עד גיל 20-22 שבו' ולא יאוחר מ-32 שבו'
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעדפת צד
שירלי29/12/2008שלום, יש לי עוד שאלה לא קשורה בכלל לנושא הקודם: לפני פחות מחודש הייתי בטיפת חלב והאחות שם ראתה את ראשו של בני בן 4.5 חודשים ואמרה שהראש שלו נראה כמו פלטה מפני שהוא ישן על צד אחד(צד ימין). אז היא אמרה לי לסובב לו את הראש ברגע שהוא ישן כך שהראש יתפוס צורה ישרה ואם הוא ממשיך לישון על צד אחד(ימיו) לגשת לאורטופד. וכשאני מסובבת לו את הראש לצד השני הוא מייד מסובב את הראש לצד הקבוע שהוא אוהב. האם כדאי לגשת לאורטופד לבדוק את העניין או שבהמשך זה יסתדר לו בבקשה עצתך! תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשירלי
ד''ר הדר ירדני29/12/2008שלום שירלי,
אין טעם בסיבוב הראש בלבד.
צריך לסובב את כל הגוף. כלומר, אם פעם ישן כשהראש לצפון להפוך את כולו ע"מ שהראש יהיה לדרום. להפוך כל מספר ימים.
כדאי לפנות לפזיוטרפיה וללמוד תרגילים שניתן לעשות ע"מ להפעיל את הצואר.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)