דחוף!!בבקשה!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף!!בבקשה!!
    שני
    29/12/2008

ד"ר ירדני שלום, יש לי תינוק בן 8 חודשים לפני כשבוע וחצי סבל מחום של 40 מעלות במשך שבוע התרוצצנו בין רופאים לבסוף לאחר שבוע של חום וביצוע בדיקת דם הוחלט לת לו אנטיביוטיקה כי נראה היה שיש זיהום. היום שבוע וחצי אחרי הילד שוב עם חום גבוה , שיעול כבד, בבדיקה אצל הרופא היום נאמר לנו כי יש לילד דלקת ריאות קיבל אנטיביוטיקה ועוד 2 תרופות להקלה על השיעול. יש לי מספר שאלות: חשוב לי לציין כי הילד טופל כבר 4 פעמים באינהלציות בגלל שיעול והתקררות. 1. כמה זמן חום גבוה יכול להמשך בדלקת ריאות ובטיפול אנטיביוטי? כשזו דלקת ריאות והחום הוא תקין ,מתי אני יודעת שמדובר בהחמרה? 2. האם זה תקין לילד בגיל כזה להיות מטופל שבוע אחרי שבוע במוקסיפן? 3. האם יש דרך לחזק את המערכת החיסונית של הילד כי לא נראה לי כ"כ תקין שהוא חולה בתדירות כזו. אודה להתייחסותך, יום טוב. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף!!בבקשה!!

הוספת תגובה

• תשובה לשני

ד''ר הדר ירדני
    29/12/2008

שלום שני,
    דלקות דרכי נשימה בילדים שכיחות וחוזרות בגילאים הצעירים.
    ברוב המקרים הטיפול הוא אדים, וטיפות מי מלח לאף.
    לעיתים יש צורך באינהלציות.
    מתן אנטיביוטיקה נחוץ רק במצב של דלקת ריאות או זיהום חיידקי אחר.
    אנטיביוטיקה אינה טיפול בחום! למרות, שכשמטפלים בדלקת (בעזרת אנטיביוטיקה) החום יורד בדר"כ תוך 24 -48 שעות.
    אפשר לתת פרוביוטיקה.
    בברכה, הדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה