אלרגיה לבוטנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לבוטנים
    רובי
    04/01/2009

שלום שוב! בני בן ה-4 חודשים קיבל מאמא שלי האהובה טיפה של חמאת בוטנים כששמרה עליו והחל לפרוח ולהתנפח. הרופאה נתנה לו סטרואידים ואנטי הסטמין כי פחדה שתהיה לו בעיית נשימה. אני מניקה אותו והיא אמרה לי לא לאכול בוטנים כל עוד אני מניקה. היא אמרה גם ששוקולד אסור לי לאכול. מה הקשר בין שוקולד לבוטנים?מה עוד אסור לי לאכול? האם זה לכל החיים שהוא יהיה אלרגי? האם הוא אלרגי בגלל שאמא שלי נתנה לו חמאת בוטנים או שזה רק נחשף מוקדם? האם סטרואידים מזיקים לילד בגיל הזה? ואם כבר מדברים על אלרגיה האם חשוב לצבוע את קיר הבית בנירלט המיועד לתינוקות או שזה אפשרי גם לצבוע עם צבע רגיל - אם מאווררים טוב טוב את הבית ומרחיקים אותו מהבית ליום יומיים. הרבה שאלות - תודה מראש ! ענבל אשתו של רובי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לבוטנים

הוספת תגובה

• תשובה לרובי

ד''ר הדר ירדני
    04/01/2009

שלום רובי,
    בקיצור:
    עד גיל 7 חודשים יש להמנע מכל תוספת!!
    אלרגיה לבוטנים אינה נדירה. באם אכלת עד היום שוקולד ובוטנים ולא היתה בעייה אז מדובר רק זהירות מירבית. אין לי מושג למה לא שוקולד.
    סטרואידים לא מזיקים ובמקרה שציינת אף נחוצים.
    אין בעייה לצבוע בצבע רגיל לאוורר טוב ולהתרחק ליום יומיים.
    לא הייתי מנסה בוטנים עד גיל מבוגר, באם מחליטים שכן, אז ביום, מנה קטנה, קרוב לעזרה רפואית או תרופות.
    בברכה, הדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה