מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רבנוי24/01/2009
שלום רב יש לי בת בת 8 חודשים וילד בן 5 שנים בזמן האחרון כל שבוע ביתי חולה במשהו אחר יש לציין שהיא עדיין לא במעון אלא עם אימי בבית לפני שבועיים התקררה מאוד חזק עם שיעול עם ליחה והיה לה חום וקיבלה מוקליט ומוקסיפין פורטה ביום חמישי שוב לא היתה רגועה חום לא היה ואיך שנגעתי לה באוזן צרחה הלכתי איתה למוקד דלקת באוזניים בלילה החום עלה ל 8 קיבלה אוגמנטין 400 2 סיסי בוקר וערב. כמו כן היא מאוד לא רגועה גם החניכיים שלה למעלה מאוד נפוחות אולי גם שיניים הכל ביחד. אני לא יודעת ספירת דם תקינה. כרגע מקבלת אוגמנטין והחום שלה הוא 37.4 לפעמים עולה ל 37.6 למה זה אודה לתשובות לחוצה מזה שכל פעם יש משהו ועדיין לא במעון יום נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לנוי
ד''ר הדר ירדני24/01/2009שלום נוי,
לדעתי מה שאת מתארת אלו מחלות ויראליות אופייניות לגיל.
אני רואה שהיא מקבלת הרבה אנטיביוטיקה ואפילו "תותחים" - אוגמנטין..
עד 38 מעלות זה חום תקין וגם באם עולה ל 38 ואף מעט יותר לא צריך למהר, צריך לראות מה מצב הילד.
עצתי, בדיקה טובה אצל רופא ילדים והערכה לגבי המצב והצורך בטיפול זה או אחר.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)