תזונת תינוק בן 9 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונת תינוק בן 9 חודשים
    מיכל גלנץ
    18/02/2009

שמי מיכל אמא לאור בן ה 9 חודשים אור לאחרונה מסרב לאכול תחליף חלב או כל דייסה אפשרית(ניסיתי את כל הטעמים). רק בלילה מתוך שינה הוא מסכים לאכול בקבוק סימילאק עם מעט דייסה. עלי לציין כי את מרק הירקות הוא אוכל בהתלהבות(300 גרם) כמו כן הוא אוהב אבוקדו עם קצת תבלון. מה עלי לעשות? האם יש איזשהו תחליף לתחליף החלב או לדייסה? תודה מיכל מתוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונת תינוק בן 9 חודשים

הוספת תגובה

• תשובה למיכל

ד''ר הדר ירדני
    18/02/2009

שלום מיכל,
    אין ספק שצריך למצוא משהו שיסכים לאכול. אולי בכפית?
    אפשר לתת פירות, יוגורט או מעדן.
    להפסיק להאכיל בשינה!!!!
    בברכה, הדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה נוספת

מיכל גלנץ
    18/02/2009

אני לא מאכילה מתוך שינה יוצא שהארוחה לפני השינה היא בשעה 17:00 ואז אור מתעורר ב23:00ורוצה לאכול אז אני נותנת לו בקבוק. ניסיתי גם בכפית הוא פשוט לא אוהב את הטעם של התחליף חלב והדייסות. האם כארוחת ביניים(ב 4 אחה"צ) אני יכולה לתת לו יוגורט טבעי או גביע של גבינה לבנה? ובתוספת אבוקדו עם קצת שמן זית? שאלה נוספת: מתי אפשר להפסיק עם הדייסות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה למיכל

ד''ר הדר ירדני
    20/02/2009

שלום מיכל,
    את הארוחה של 11 בלילה צריך לתת לו מחוץ למיטה - כלומר לא בשכיבה.
    יוגורט זה בסדר וגם גבינה. להזהר עם אבוקדו להתחיל עם חתיכה קטנה, יכול לגרום לאלרגיה.
    דייסות אפשר להפסיק תמיד - רק לראות שמקבל מספיק קלוריות ושלא רעב.
    בברכה, הדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה