החלפת מזון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלפת מזון
    מיטל
    24/02/2009

שלום רב הילדה שלי בת 4 חודשים ועד לפני שבוע היא היתה יונקת ופעם ביום הייתי נותנת לה בקבוק מחב' אופטימיל (בלילה) והכל היה בסדר היא היתה מתעוררת פעם אחת בשלוש או ארבע לפנות בוקר. מכיוון שהפסקתי את ההנקה בגלל שאני שמה אותה בגן החלטתי לעבור למטרנה,בגללן שזה מה שמשתמשים בגן. ומאותו היום שהיא התחילה לשתות מטרנה היא מתעוררת לי בלילה לפחות 3 פעמים בלילה רעבה. האם יכול להיות שהמטרנה לא משביעה אותה כי היא יותר דלילה?? והאם זה בסדר שאני אחליף לה לסימילאק או שזה יעשה לה בעיות במערכת העיכול. אשמח לתשובה מהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלפת מזון

הוספת תגובה

• להפך, המטרנה יותר כבדה

ליה
    25/02/2009

היא מתעוררת מסיבות אחרות לגמרי. נסי לבדוק האם שיניים, גזים, קור, חום, חיבוק, נחמה... אין סיבה להחליף תמ"ל לטעמי, אלא אם אחות טיפת חלב תמליץ לך אחרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה למיטל

ד''ר הדר ירדני
    26/02/2009

שלום מיטל,
    יכולות להיות כמה סיבות. יתכן רעב ואפשר לשקול דייסה בלילה.
    לא מומלץ לעשות הרבה שינויים בתמ"ל - כל שינוי גורר תקופת הסתגלות.
    יתכן פחד נטישה שמתפתח עקב השארתה בגן - לא לברוח. להיפרד יפה ולהבטיח לחזור.
    יתכן סיבות נוספות ושונות.
    באם נמשך, שווה בדיקה של רופא רק ע"מ שיגיד שהכול תקין.
    בברכה, הדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה