בעיות אכילה בתינוקת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות אכילה בתינוקת
    אביב
    15/03/2009

שלום, ביתי בת 10 חודשים, לא ממש אוהבת לאכול, (היא אוכלת סימילאק בכמות קטנה ביותר ומעט מאוד אוכל מוצק אחר) . לאחרונה בגלל מחלות שונות אוכלת אפילו פחות, יש לציין שהיא די קטנה (נמצאת באחוזון 10) אני די מודאגת האם זה עלול לגרום לבעיות התפתחות שונות ובכלל... האם כדאי לתת ויטמינים מעוררי תיאבון או משהו אחר שיגרום לה לאכול יותר או לגדול בצורה כזו או אחרת? (בטיפת חלב הציעה לי לשים שמן בסימילאק?!) ומצד שני האם זה לא יגרום לבעיה הפוכה (יש סיפורים על מקרים של ילדים שלא אכלו ועכשיו צריכים דיאטה)? האם יש מה לעשות והאם בכלל צריך לעשות משהו? תודה רבה על העזרה אני ממש בדילמה מכל הנושא. אביב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות אכילה בתינוקת

הוספת תגובה

• תשובה לאביב

ד''ר הדר ירדני
    15/03/2009

שלום אביב,
    זה לא חשוב אם היא באחוזון 10 או אחר. חשוב איך היא מתפתחת בעקומות שלה ואיך היא מתקדמת מבחינה התפתחותית. כל עוד אין בעיה אז שתמשיך לגדול להנאתה. אין צורך לתת ויטמינים, אוכל זה הדבר הכי טוב. אולי כדאי להתייעץ עם דיאטנית.
    בברכה, הדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה בנושא

אביב
    16/03/2009

מבחינת גדילה היא ירדה בקצב הגדילה שלה (התחילה באחוזון25 וירדה לאחוזון 10) בטיפת חלב אמרה לי שאם בפעם הבאה לא ישתפר אז נשים לה שמן באוכל?! השאלה מה זה עוזר? ובכלל בתקופה האחרונה לא ממש רוצה לאכול (ירדה בכמות האוכל שהיתה רגילה) כל פעם היתה סיבה אחרת לחוסר חשק (שיניים, אוזניים, מחלות אחרות...) לא מפריע לי שהיא לא אכלנית או שהיא קטנה, השאלה אם זה לא יכול לגרום לה לבעיות התפתחות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לאביב

ד''ר הדר ירדני
    16/03/2009

שלום אביב,
    יש צורך בכמות קלוריות מספקת.
    כדאי אולי להתייעץ עם דיאטנית.
    בברכה, הדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה