מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות אכילה בתינוקתאביב15/03/2009
שלום, ביתי בת 10 חודשים, לא ממש אוהבת לאכול, (היא אוכלת סימילאק בכמות קטנה ביותר ומעט מאוד אוכל מוצק אחר) . לאחרונה בגלל מחלות שונות אוכלת אפילו פחות, יש לציין שהיא די קטנה (נמצאת באחוזון 10) אני די מודאגת האם זה עלול לגרום לבעיות התפתחות שונות ובכלל... האם כדאי לתת ויטמינים מעוררי תיאבון או משהו אחר שיגרום לה לאכול יותר או לגדול בצורה כזו או אחרת? (בטיפת חלב הציעה לי לשים שמן בסימילאק?!) ומצד שני האם זה לא יגרום לבעיה הפוכה (יש סיפורים על מקרים של ילדים שלא אכלו ועכשיו צריכים דיאטה)? האם יש מה לעשות והאם בכלל צריך לעשות משהו? תודה רבה על העזרה אני ממש בדילמה מכל הנושא. אביב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאביב
ד''ר הדר ירדני15/03/2009שלום אביב,
זה לא חשוב אם היא באחוזון 10 או אחר. חשוב איך היא מתפתחת בעקומות שלה ואיך היא מתקדמת מבחינה התפתחותית. כל עוד אין בעיה אז שתמשיך לגדול להנאתה. אין צורך לתת ויטמינים, אוכל זה הדבר הכי טוב. אולי כדאי להתייעץ עם דיאטנית.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בנושא
אביב16/03/2009מבחינת גדילה היא ירדה בקצב הגדילה שלה (התחילה באחוזון25 וירדה לאחוזון 10) בטיפת חלב אמרה לי שאם בפעם הבאה לא ישתפר אז נשים לה שמן באוכל?! השאלה מה זה עוזר? ובכלל בתקופה האחרונה לא ממש רוצה לאכול (ירדה בכמות האוכל שהיתה רגילה) כל פעם היתה סיבה אחרת לחוסר חשק (שיניים, אוזניים, מחלות אחרות...) לא מפריע לי שהיא לא אכלנית או שהיא קטנה, השאלה אם זה לא יכול לגרום לה לבעיות התפתחות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאביב
ד''ר הדר ירדני16/03/2009שלום אביב,
יש צורך בכמות קלוריות מספקת.
כדאי אולי להתייעץ עם דיאטנית.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)