המשך לשאלה שנשאלה ב 14/4 בשעב 14:םם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך לשאלה שנשאלה ב 14/4 בשעב 14:םם
    גל
    16/04/2009

שלום רב
    בתי בת תהיה בת 5 חודשים ב 21/4 ניזונה מסיימלק אדוונס - בד"כ אוכלת ארוחות 5 ארוחות ביום
    של בין של 180 - כלומר אני ממלא לה בקבוק של 180 והיא אוכל כמה שהיא רוצה יכולה לאכול 130 150 וגם 180, בתקופה האחרונה התחילה להיות לה צואה רכה כלומר אחרי כל ארוחה יש לה צואה וגם לעיתים בין הארוחות, הדבר לא אופיני לי מכיוון שעד לפני יותר מחודש סבלה מעציריות, והמצב השתפר והמצב הרגיל אצלה היה יציאה אחת ליום שהיא לא דלילה ולא סמיכה נורמלית, היום היציאות שלה רכות ובתדירות יחסית גבוהה, אין לה חום והיא אוכלת בסדר, לפני כיותר משבועיים הייתה בטיפת חלב ושקלה 6.050 קילו עכשיו שקלנו אותה במשקל הביתי שהוא די מדייק ונראה שהיא ירדה במשקל ל 6 קילו, אני רוצה לציין שבמשך יותר משבועיים יוצא לה לאכול כמעט כל יום 4 ארוחות ולא 5, וזאת מהסיבה שהיא מתי שהיא מתעוררת בבוקר אני נותנת לה ויצא שהיא מתעוררת מאוחר, כלומר אני לא רוצה להעיר אותה בשביל אוכל.
    השאלה שלי היא: מה יכולה להיות הסיבה ליציאות המרובות היחסיות ? האם יש סיבה לדאגה?
    דבר נוסף היא מכניסה את הידים שלה לפה כל הזמן בלי סוף באופן די אובססיבי אולי זה שיניים?

השאלה הנוספת היא:
    האם בעקבות כך אני צריכה להחליף לה את התמ"ל האם יכול להיות שרגישה לתמ"ל? היא אוכלת את זה מיום שהיא נולדה

דבר נוסף, עד איזה גיל אני צריכה לעשות לה סטרליזציה לבקבוקים?

תודה רבה על התשובה על השאלה הקודמת (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לשירי

ד''ר הדר ירדני
    16/04/2009

שלום שירי,
    בדר"כ עושים עד גיל שנה.
    בברכה, הדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה