חיסון הMMRV+פוליו- תופעות לוואי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיסון הMMRV+פוליו- תופעות לוואי
    ק
    29/04/2009

שלום ד"ר!
    לפני יומיים הבת שלי (בת שנה וחודש)חוסנה בMMRV+חיסון לפוליו.
    עוד בתחילת היום חששתי שאולי יש לה וירוס(הייתה לה נזלת והיא השתעלה), אמרתי את זה לאחות אבל האחות אמרה לי שאם אין לה חום, ניתן לתת את החיסונים(מדדה חום והיה 37.4 ונתנו לה את החיסונים).
    כבר אחרי שעתיים החום קפץ ל40+סימפטומים של שפעת( נזלת+שיעול+חום). אחרי יום גם אני נדבקתי.... האחות אמרה שהחום אמור לעלות ביום הראשון בגלל הפוליו.
    הילדה ממש חולה-עברו יומיים והחום לא יורד(ירד ל39 וחצי), ואני מאד חוששת.
    שמעתי דיעות לא חיוביות לגבי החיסון הנ"ל( סיכויים לאוטיזם ושלל סיבוכים אחרים) ואני מאד חרדה מכיון שבנוסף לחיסון היא חולה במשהו אחר ומערכת החיסון שלה מוחלשת כתוצאה מזה(גם חיסונים וגם מחלה).
    מה אני יכולה לעשות?( מחר אני אקח אותה לרופא בגלל החום, אבל רציתי לשמוע עוד דיעות), האם זה מעלה באופן משמעותי את הסיכוי לסיבוכים ..
    מה ניתן לעשות? עוד כמה ימים היא אמרוה לקבל את התופעות לוואי של הMMRV ובכלל להיות חולה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לקרן

ד''ר הדר ירדני
    30/04/2009

שלום קרן,
    כפי שאמרת היא כנראה היתה חולה מראש.
    אין כל קשר מוכח בין חיסונים ואוטיזם - גם המחקר שהראה שיש קשר הוכח כלא אמין.
    אני מקווה שהמצב היום יותר טוב.
    מקווה שאכן פניתם לבדיקה היום.
    בברכה, הדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה