אינפמיל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אינפמיל
    אתי
    20/05/2009

דר הדר שלם,
    לפני כשבוע שיניתי לביתי את האוכל לאינפמיל בעקבות פליטות מרובות לאחר המלצת הרופא
    ביומיים הראשונים באמת עבד מצויין אכלה אותו טוב וגם לא היו בכלל פליטות
    אך מהיום השלישי הפליטות התחילו לחזור בהתחלה מעט
    והיום אחרי שבוע זה כבר אותו דבר כמו עם הסימילאק אדוונס שאכלה קודם רק שכאן הפליטות הרבה יותר סמיכות
    האם יש טעם להמשיך לתת לה את האינפמיל? האם שבוע זה מספיק זמן כדי להבין שזה לא עוזר או שצריך להמשיך עוד קצת ?

האם כדאי לנסות אוכל אחר מטרנה או סמילאק טופ ?
    אודה לעזרתך..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אינפמיל

הוספת תגובה

• משהו ששכחתי לציין

אתי
    20/05/2009

היא בת 5 חודשים.. פעם אחרונה שנשקלה לפני חודש בערך שקלה 6400 .
    תודה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אותה בעיה

גל
    20/05/2009

הי הילה

הבת שלי בת חצי שנה והיא פולטת הרבה מאוד מה לא ניסתי לתת לה סימלארק טופ, מטרנה, צמחי שום דבר לא עזר. הרופא גם המליצה לתת לה אינפמיל אבל הבנתי שהטעם שלא לא להיט ולא רציתי לתת לה את האוכל הזה, היא אוכלת מהיום שנולדה סימלק אדווס. מה שעשיתי שאולי יעזור באמת התחלתי לתת לה דייסות של קונפלור/ אורז זה מסמיך את התמ"ל הטעם מאוד טעים היא בסדר במשקל ויש מעט הטבה בפליטות,. לי זה ניראה עדיף מאשר לתת לה את האניפמיל הזה שמתקשה בבטן מי צריך את החומרים האלו - למרות שיש כאלו שמתשמשים ומרוצים ממנו וזה אוכל לכל דבר העדפתי לתת את הדייסות (אומנם יש בהם קצת סוכר?) עדיף שיהיה לה טעים היא בן אדם קטן לא (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגל

אתי
    20/05/2009

אני גם פחדתי מהאינפמיל אבל הוא דווקא בסדר הילדה אכלה אותו בכיף בלי בעיה אפילו אהבה אותו ובאמת היה שיפור בהתחלה אבל הבעיה שעכשיו זה חזר לאותו דבר לכן הדילמה שלי אם לחזור לסימלאק או להמשיך את האינפמיל...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לכל

ד''ר הדר ירדני
    20/05/2009

שלום,
    אם הבעיה חזרה, הרי שכדאי לאמץ את הצעתה של גל.
    הסמכת הכלכלה.
    בברכה, הדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסמכת כלכלה

אתי
    20/05/2009

היי,
    ניסיתי להסמיך לה עם קורנפלור לפני שעברתי לאינפמיל גם לא עזר
    מה עוד אפשר לעשות?? לאיזה רופא אמורים לפנות לבדיקת הבעיה? רופא ילדים לא ממש עוזר...
    אני כבר ממש מודאגת כי נראה לי שהיא רזתה קצת בחודש האחרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה להילה

ד''ר הדר ירדני
    21/05/2009

שלום הילה,
    כדאי לפנות לכירורג ילדים ולשקול ביצוע בדיקה המוכיחה קיום של החזר תוכן קיבה לוושט (PH מטריה). לעיתים נותנים גם טיפול תרופתי.
    בברכה, הדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה