מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המנגיומה במצחגלית24/05/2009
לבני בן החודשיים וחצי יש המנגיומה במצח שהיום היא כבר בגודל סנטימטר אדומה ונפוחה לגובה
הדבר ממש מתסכל אותי והתגובות של אנשים לא מוסיפות לזה
הייתי מעוניינת למצוא טיפול שיתאים לגילו של בני ולהעלים את ההמנגיומה לפני שגודלה יגיע ל3-5 ס"מ כפי שראיתי באתרים שונים
אני מודעת לעובדה שלרוב זה יעלם מעצמו אבל לא מוכנה לקחת סיכון שלא
הדבר יכול לקחת שנים עד להעלמותו ועד אז לגרום בעייה חברתית קשה וצלקת נפשית לילד
אשמח לשמוע על טיפולים שונים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם לי
ריבי24/05/2009גם לבתי יש על הגב, אומנם לא גדול , רציתי לשמוע גם מה הפתרון,
אמרו לנו שזה יעלם עד גיל שנתיים, האם זה נכון?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לגלית וריבי
ד''ר הדר ירדני24/05/2009שלום,
תפסיקו להיות מושפעות מאנשים ברחוב!
תסכולים ובעיות נפשיות לילדים יגרמו רק אם אתם ההורים תתייחסו לזה כך.
טיבן של המנגיומות שגדלות עד גיל שנה שנתיים וברובן מצטמקות.
לדעתי זה לא נכון ולא נחוץ לגעת.
באם בכל זאת רוצים דעת מומחה גדול יותר פנו לכירורג פלסטי.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)