דלקת בעיניים ועוד...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בעיניים ועוד...
    צביה
    31/05/2009

שלום,
    קודם כל רציתי להודות לך על כל התשובות שנתת לי על המון השאלות ששאלתי, לא יודעת מה הייתי עושה ללא קיומם של פורומים כאלו ובמיוחד פורום מהיר ומקצועי כמו זה.
    לבן שלי בן השנה וחמישה חודשים לפני מספר ימים הופיע נזלת היום בלילה הופיע מעט שיעול צרוד, בתחילה חשבתי כי אולי מדובר בהתקף סטרידור אך בבוקר עבר ובמשך היום השתעל מעט אך עדייך שיעול מעט נבחני, לקראת הערב שמתי לב שמופיעה לו מוגלה בפינות העיניים שכל פעם שאני מנקה הא חוזרת וכמו כן כל הישבן שלו נהייה אדום וניראה כמו תיפרחת למרות שאף פעם לא היתה לו מאז שנולד. אין לו חום, מתנהג ואוכל כרגיל. האם זה צירוף של הרבה מקרים או אולי מעיד על מחלה כלשהי? היש צורך לרוץ לרופא או שניתן להביא אותו לגן?
    ושאלתי השניה היא במידה ומופיעה התקף סטרידור איך לנהוג באותם הרגעים לפני שמגיעים לרופא כיוון שזה קורה בלילה... בפעם הראשונה ומקווה אחרונה שהיה לו התקף נסענו למיון והוא קיבל אינהלציות וסטרואידים ואז לא אישפזו אותנו וזה עלה ביוקר...
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בעיניים ועוד...

הוספת תגובה

• תשובה לצביה

ד''ר הדר ירדני
    31/05/2009

שלום צביה,
    ראשית תודה.
    כל מה שאת מתארת יכול להיות קשור לאותה מחלה וירלית של דרכי הנשימה העליונות. מה עושים? מנקים בעדינות את העין עם מים פושרים - מהאף החוצה, ע"מ שלא להדביק עין בעין. להתחיל עם העין הטובה יותר, ולהחליף צמר גפן.
    למרוח משחה טובה על הטוסיק כמו דזיטין.
    לא לרוץ לרופא אבל גם לא לגן - כל עוד יש דלקת עיניים.
    במידה ומתחיל התקף - לפתוח חלון, או להעמיד מול הפריזר או לפתוח חלון באוטו ולעשות סיבוב.
    בברכה, הדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי מתן תרופתי

צביה
    03/06/2009

שלום לך,
    הדלקת בעיניים החמירה והתווסף שיעול יותר חזק אז פנינו לרופא שנתן לו טיפות עיניים "לקרומיצין" 3 פעמים ביום במשך 5 ימים וגם סירופ לשיעול והליחה "ברונכו-ד" 3 פעמים ביום למשך 5 ימים ומישחה לעיניים למריחה לפני השינה. היום אחרי יומיים שהיינו בבית המצב השתפר אז חזרנו לגן, בגן אסור לגגנות לתת טיפול תרופתי.
    השאלה היא בעצם האם בסדר לתת מנה של הטיפות והסירופ אחת ב 8 בבוקר, לאחר מכן ב 16.00 בצהריים ואחרי זה ב 19.30-20.00? כי אילו השעות שהוא איתי בבית
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לצביה

ד''ר הדר ירדני
    03/06/2009

שלום צביה,
    זה מסוג הטיפולים שאין הכרח לסיים אותו כפי שהוחלט בתחילה..
    כלומר, אם יש הטבה אפשר להפחית מהשימוש ואף להפסיק.
    אני לא רואה כל מניעה לתת בוקר וערב אם עדיין צריך.
    בברכה, הדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה