מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינהצביה10/06/2009
שלום רב,
הבן שלי בן שנה וחמישה חודשים במשך שבוע וחצי עם חום שיעול ונזלת. לאחר בדיקות הוחלט היום לתת אנטיביוטיקה עקב אורך המחלה והחום המיתמשך. היום בבוקר נתתי לו את המנה הראשונה של האנטיביוטיקה והוא יישן צהריים כבר מעל 3 שעות כאשר בד"כ יישן בן שעה לשעתיים. האם יש קשר לאנטיביוטיקה? כיוון שזה מעט מדאיג אותי הוא ילד שלא יישן הרבה במשך היום
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לצביה
ד''ר הדר ירדני10/06/2009שלום צביה,
לא ברורה לי הסיבה לטיפול. חום אינו סיבה לטיפול אנטיביוטי.
האם עלה בבדיקה גופנית חשד למוקד זיהומי ממוקד?
קרוב לוודאי שהשינה לא קשורה (למרות שלא כתבת מה מקבל אני מסיקה שמוקסיפן).
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטיביוטיקה
צביה10/06/2009הוא מקבל מוקסיויט פורטה.
המחלה החלה מדלקת עיינים ונזלת. לאחר מכן עלה החום ל40 והופיעה גם שיעול נבחני, זה היה לפני כמעט שבועיים. מאז יש נזלת, שיעול וחום שיורד ועולה. עשו שתי ספירות דם. הראשונה הראתה וירוס, שבוע לאחר מכן נעשתה עוד ספירת דם אשר הראתה סטייה קטנה לדלקת, עשו משטח גרון יצא תקין למרות שהיתה מוגלה בגרון, וצילום ריאות שיצא תקין גם כן. יום שבת החום ירד, יום ראשון בלילה שוב עלה ל 39 ומאז יש חום שוב, נזלת שכבר נמשכת שבועיים ושיעול נבחני. עקב כל ההיסטוריה הרופא שלו החליט לתת לו אנטיביוטיקה.
מקווה שזה יהייה כבר מאחורינו.. אנחנו בתהליך הסתגלות לגן שנימשך כבר 3 חודשים ורוב הזמן הוא בבית חולה. אי כבר מיואשת מכל המחלות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחזיקו מעמד
ד''ר הדר ירדני11/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)