שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינה
    צביה
    10/06/2009

שלום רב,
    הבן שלי בן שנה וחמישה חודשים במשך שבוע וחצי עם חום שיעול ונזלת. לאחר בדיקות הוחלט היום לתת אנטיביוטיקה עקב אורך המחלה והחום המיתמשך. היום בבוקר נתתי לו את המנה הראשונה של האנטיביוטיקה והוא יישן צהריים כבר מעל 3 שעות כאשר בד"כ יישן בן שעה לשעתיים. האם יש קשר לאנטיביוטיקה? כיוון שזה מעט מדאיג אותי הוא ילד שלא יישן הרבה במשך היום
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינה

הוספת תגובה

• תשובה לצביה

ד''ר הדר ירדני
    10/06/2009

שלום צביה,
    לא ברורה לי הסיבה לטיפול. חום אינו סיבה לטיפול אנטיביוטי.
    האם עלה בבדיקה גופנית חשד למוקד זיהומי ממוקד?
    קרוב לוודאי שהשינה לא קשורה (למרות שלא כתבת מה מקבל אני מסיקה שמוקסיפן).
    בברכה, הדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנטיביוטיקה

צביה
    10/06/2009

הוא מקבל מוקסיויט פורטה.
    המחלה החלה מדלקת עיינים ונזלת. לאחר מכן עלה החום ל40 והופיעה גם שיעול נבחני, זה היה לפני כמעט שבועיים. מאז יש נזלת, שיעול וחום שיורד ועולה. עשו שתי ספירות דם. הראשונה הראתה וירוס, שבוע לאחר מכן נעשתה עוד ספירת דם אשר הראתה סטייה קטנה לדלקת, עשו משטח גרון יצא תקין למרות שהיתה מוגלה בגרון, וצילום ריאות שיצא תקין גם כן. יום שבת החום ירד, יום ראשון בלילה שוב עלה ל 39 ומאז יש חום שוב, נזלת שכבר נמשכת שבועיים ושיעול נבחני. עקב כל ההיסטוריה הרופא שלו החליט לתת לו אנטיביוטיקה.
    מקווה שזה יהייה כבר מאחורינו.. אנחנו בתהליך הסתגלות לגן שנימשך כבר 3 חודשים ורוב הזמן הוא בבית חולה. אי כבר מיואשת מכל המחלות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחזיקו מעמד

ד''ר הדר ירדני
    11/06/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה