חום ופצעים בפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חום ופצעים בפה
    נעמי
    29/06/2009

שלום, ביתי בת 21 חודשים. מיום חמישי בלילה החלה להקיא במשך 24 שעות (הקיאה 5 פעמים) ההקאה היתה מלווה בחום נמוך 38- 38.5 .הרופאה אמרה שמדובר בוירוס. מיום ראשון יש חום גבוה מאוד 39.5- 39.8 . הרוםאה איתרה פצעים בפה ואמרה כי מדובר באותו וירוס. ביתי אלרגית לחלב ולכן אני לא יכולה לתת עיזים. האם זה יעבור מעצמו, ללא טיפול? האם ייתכן שוירוס של פצעים בפה ילווה בחום כה גבוה? האם אתה ממליץ על מדיקת דם (הרופאה אמרה שאין צורך). תודה ,
    נעמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חום ופצעים בפה

הוספת תגובה

• תשובה לנעמי

ד''ר הדר ירדני
    30/06/2009

שלום נעמי,
    ראשית אני את ולא אתה.
    כן, וירוס ההרפס שעושה בילדים פצעים בפה יכול להיות מלווה בחום גבוה, הרגשה כללית רעה וחוסר רצון לאכול ולשתות. צריך לדאוג שאינה מתייבשת. זה הכי חשוב! להשקות כל הזמן, על אוכל ניתן לוותר. לראות שלא יהיה חם או חמוץ מדי - שלא יכאב.
    ישנם תכשירים למריחה והקלה. ניתן לתת אקמול כשיש חום או כואב.
    בברכה, הדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה,,,

נעמי
    30/06/2009

שלום, אני מתנצלת על לשון זכור, פשוט העתקתי את התוכן מפורום אחר שבו זה רופא. תודה רבה על תשובתך. נעמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין בעיה

ד''ר הדר ירדני
    30/06/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה