מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקתמאמי08/07/2009
לבן שלי יצא רגישות בכפות רגליים וידיים..בברכיים ובחתחת..היא מגרדת לו..ראו אותו 3 רופאים שאמרו שהרגישות לא מפחידה ...שלחו לו דגמית קקי למעבדה הוא מקבל פיניסטיל ומשחה
עם הרגישות עכשיו בני סובל מדלקת גרון חזקה ...הוא כמעט ולא אוכל..רק מים ובקושי וחלב גם מעט מאד. הוא מקבל moxvit
הלשון שלו לבנה ואדמדמת ...מאד קשה לא לבלוע אפילו לדבר
האם הרגישות קשורה לדלקת וממה נוצרת רגישות כזו...ואיך משכנעים ילד לקחת תרופה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למאמי
ד''ר הדר ירדני09/07/2009שלום מאמי,
הסיפור מאד מוזר. בן כמה הילד? האם מדובר על דלקת חיידקית? נלקח משטח לע? למה מוקפיסן ולא רפאפן?
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
מאמי09/07/2009נלקח דגמית מקקי והתוצאה תקינה ..לקחנו אותו היום עוד פעם לרופא שאמר שהרגישות כמעט ונעלמת אבל הוא עדיין מרגיש לא נוח ורע לו. יש לו דלקת בגרונו אני לא יודעת שזה מהרגישות או לא . הרופא לא אמר ..הוא בן שנתיים ושלושה חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה למאמי
לא ברור לי למה המוקסיפן, אבל אני שמחה שמרגיש יותר טוב.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו
מאמי09/07/2009אני לא יודעת למה לא רפאפין מה ההבדל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה למאמי
רפאפן זו תרופת הבחירה למקרה של דלקת לע מחיידק הסטרפטוקוק - לא שכיח בגיל הזה.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)