משקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקל
    ג'ני
    13/07/2009

שלום
    ביתי בת שנה וחי בביקור אחרון בטיפת חלב שהיה אתמול 12/7 התפתחות גיל שנה וחצי משקל גובה וכו'. הילדה שוקלת 13 ק"ג גובה 85/86 סמ'. היא נמצאת באחוזון 90 משקל ואחוזון 95 גובה.
    נולדה במשקל 2276 ק"ג וגובה 47 סמ'. אני ובעלי די גבוהים כך גם יתר המשפחה.
    אחות טיפת חלב אמרה שהמשקל די בסדר כי היא גבהה מאוד. לעומת זאת רופאת טיפת חלב אמרה שהיא עלתה הרבה והיא מגיל שנה (10400) היא אמרה שמשקל בו היא נמצאת היום היא צריכה לעלות על גיל שנתיים.
    היא תינוקת שאוכלת מידי פעם גם עוגיות במבה פחות פירות אוהבת מאוד אני אתחיל לשמור על מה שהיא אוכלת כי עד עכשיו הייתה עם מטפלת אני כרגע בבית חופשה (מורה) האם זה משקל גבוהה מידי הילדה התחילה לזחול רק בגיל 9 חודשים גחון 10 וחצי חודשים שש והלכה בגיל שנה ו-3 .
    קצת מוטרדת מהעניין אשמח לקבל תגובה.
    תודה ג'ני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משקל

הוספת תגובה

• תשובה לג'ני

ד''ר הדר ירדני
    13/07/2009

שלום ג'ני,
    ברגע שהילדים מתחילים לרוץ הם יורדים במשקל. מה גם שנראה שהמשקל והגובה שלה באותו אחוזון.
    לא צריך לעשות דיאטות אך בהחלט כדאי ללכת על מזון בריא ופחות על נשנושים. למרות שצריך גם לתת לפעמים נשנושים ומתוק.
    בברכה, הדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה והמשך

ג'ני
    13/07/2009

תודה על התשובה. אז מה שאת אומרת בגלל שהגובה והמשקל באותו אחוזון זה מתייצב? כמובן שאני אשמור על המשקל שלה יותר היא גם אולכת לגן בספטמבר.
    היא נחשבת לשמנה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לג'ני

ד''ר הדר ירדני
    15/07/2009

שלום ג'ני,
    לא, היא בסדר, הגובה והמשקל תואמים.
    בברכה, הדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה