חום גוף תינוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חום גוף תינוק
    סיון
    14/07/2009

שלום,
    בני בן 5 חודשים ובחודשים האחרונים שמתי לב שכשאני נוגעת בו ביומיום הגוף שלו די חמים, וכשאני מודדת לו חום מדי פעם אני מגלה שהחום גוף שלו נע בין 37.7 ל- 38 מעלות בלי קשר לחיסון או לפעילות כזו או אחרת.
    ביומיום הילד פעיל, משחק, צוחק, אוכל, יש לו לפחות יציאה אחת ביום, ישן בלילה לפחות 5-6 רצוף ואף ישן ביום. מה שכן שמתי לב שיש לו זיעה קרה ברגליים ובידיים גם ביום וגם בלילה.
    אני דואגת שישהה בטמפ' חדר שלא עולה על 25 מעלות ולא מלבישה אותו בבגדים בבית חוץ מבגד גוף קצר ומחוץ לבית מוסיפה לו מכנס קצר או גרביים.
    אני מודאגת וחוששת היות ואני לא יודעת מה יכולה להיות הסיבה לעליית חום שכזו? האם זה תקין או צפוי להסתדר? האם צריך לראות רופא מומחה כלשהו?
    תודה
    סיון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חום גוף תינוק

הוספת תגובה

• ככל שידוע לי

חיה
    14/07/2009

שלום,
    ככל שידוע לי חום הגוף של תינוקך תקין לחלוטין. רופאים טוענים שרק מעל טמפטורת חום של 38.5 יש צורך בתרופה להורדת חום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לסיון

ד''ר הדר ירדני
    15/07/2009

שלום סיון,
    להפסיק למדוד חום.
    את מתארת ילד חמוד ופעלתן.
    בברכה, הדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה