חלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלב
    מאמי
    24/07/2009

הילד שלי בן שנתים וארבעה חודשים מת על חלב (תנובה רגיל) הוא פשוט נהנה כאשר הוא שותה חלב...לפעמים הוא שותה 5 עד 6 בקבוקי חלב ..הוא מתעורר אמצע הלילה מבקש חלב ......הוא לא אוכל הרבה אבל אני מכינה לו אוכל והוא אוכל..הוא אוהב עוף, אורז וקישוא הכי וגם חומוס אבל עדין הןא מעדיף חלב על הכל האם זה בריא? איך אני יכולה להפחית את הכמות ולשכנע אותו לאכול אוכל רגיל? הוא גם אוהב לאכול עגבניות ושזיפים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חלב

הוספת תגובה

• תשובה מאמי

שרית עטיה שמ
    28/07/2009

הי מאמי
    לחלב ומוצריו חלק חשוב וחיוני בתזונת התינוק
    הם ספקי סידן מעולים, הם מכילים חלבון מלא ואיכותי החיוני לגדילה ועוד שלל ויטמינים ומינרלים חיוניים . כן צריך לשלב אותם בתפריט התינוק.
    אך חשוב מאוד לזכור שתפריט התינוק חייב להיות מאוזן ולהכיל מזונות מכל קבוצות המזון
    ירקות ופירות
    בשר : בקר ,דגים הודו עוף
    ביצים
    קטניות
    כמובן חלב ומוצריו
    פחממות: אורז ,פסטה , תפו"א
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה למאמי

ד''ר הדר ירדני
    28/07/2009

שלום מאמי,
    אכן גיוון הוא הכיוון.
    הורידי חלב - הגבירי סוגי מזון אחרים.
    בברכה, הדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה