מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיסון רוטהטיטי04/08/2009
שלום,
הבנתי שאת החיסון (טיפות דרך הפה) עליי לתת עד שבוע 12 ועוד יומיים בתי תעבור את המועד האחרון , האם אני יכולה לתת לתינוקת בת חודשיים וחצי את החיסון לבד בבית ?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לטיטי
ד''ר הדר ירדני04/08/2009שלום טיטי?
למה לבד בבית? זה צריך להיות רשום בפנקס.
פני לרופא מטפל או אחות טיפת חלב.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה חיסון רוטה?
אמא בוגרת06/08/2009לא שמעתי עליו. באיזו קופת חולים נותנים אותו, ונגד מה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לנויה
ד''ר הדר ירדני06/08/2009שלום נויה,
החיסון כנגד רוטה וירוס- גורם מספר אחת למחלת שלשול בגיל הינקות, לצערי עדיין לא בסל.
ישנם שני חיסונים בשוק - שניהם טובים.
צריך לקבל מרשם לרכישה מרופא מטפל.
ניתן לרוכשו בהנחה של הביטוחים המשלימים של הקופות (ניתן בטיפות לפה).
מומלץ בחום!
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נעים לי לקלקל...
מורן07/08/2009אבל לא נראה לי שהחיסון הזה עוזר
ברור לי שהוא לא אמור למנוע הופעת שלשולים בכלל, אלא רק להפחית את חומרת השלשולים
אך במקרה שלנו זה לא עזר לצערי.
יש לי ילד בן 5 חודשים וחיסנתי אותו בחיסון רוטה, היום אנחנו בבית עקב שלשוים קשים מאוד
אני איבדתי את אמוני בחיסון רוטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה למורן
ד''ר הדר ירדני08/08/2009שלום מורן,
חבל מאד אבל תמיד יתכן שלא מדובר כרגע ברוטה, או שבמקרה שלך אכן המחלה יותר קשה.
חשבי רק מה היה קורה ללא החיסון - אשפוז? התייבשות קשה, נוזלים דרך הוריד? מחלה עוד יתר קשה...
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)