חום בגיל חודשיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חום בגיל חודשיים
    אמא בוגרת
    09/08/2009

שלום,

לתינוקת שלי בת החודשיים יש חום, כרגע מדדתי 37.3, אבל יש לי הרגשה שהוא עולה. מתנהגת כרגיל. יש לציין שיש לה מלא רוק והיא מכניסה ידיים לפה, גם כשהיא לא רעבה. יכול להיות שיניים כל כך מוקדם? מה לעשות עם החום? אני מניחה שלרופא עדיף לא ללכת בימים האלה... אני בלחץ, כמובן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חום בגיל חודשיים

הוספת תגובה

• תשובה לנויה

ד''ר הדר ירדני
    09/08/2009

שלום נויה,
    מתחת ל 38 זה תקין! אז לא להילחץ.
    לראות שלא לבושה מדי, שלא חם מדי בבית...
    מעט מוקדם לשיניים. אבל יתכן שיש פצעים בפה.
    באם יעלה החום מעל 38 ניתן לשקול אקמול, ומומלץ לגשת לבדיקה (בגלל גילה הצעיר).
    בברכה, הדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, המשך

אמא בוגרת
    10/08/2009

הבוקר מדדתי חום, היה 37.2. הילדה שמחה ומתנהגת רגיל, אבל השתעלה פעמיים, מאוד חלש. בנוסף, ממשיכה להיאבק בבקבוק באמצע-סוף כל ארוחה. בבדיקה ויזואלית לא רואים פצעים. החלפתי את הפטמה של הבקבוק למס' 2 - לא אהבה.

מה לעשות בקשר לשיעול ולמאבק בבקבוק, האם זה קשור אחד בשני?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לנויה

ד''ר הדר ירדני
    10/08/2009

שלום נויה,
    קרוב לוודאי שלא קשור.
    כרגע נראה שאין סיבה לדאגה.
    בברכה, הדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה